Svamppod

Avsnitt 37: Pikmin 3, The Walking Dead: 400 Days & Viscera Cleanup Detail

Sommartorkan är över oss men det gör ingenting. Ludde och Tommy har förlorat sig i purfärska Pikmin 3. Malin betar av lite från sin pile o’ shame samtidigt som hon spelat The Walking Dead: 400 Days och Samson har föga förvånande hittat ett udda indie-spel.

Länkar
Viscera Cleabup Detail
Nörd på Pride
Reddit AMA – Kinect kostar lika mycket att tillverka som Xbox One
SimCity-utvecklare sticker och startar indie
Barn spelade bort föräldrarnas pengar
Trey Parker bads korta ner manuset till Stick of Truth
Atlus ska säljas

Avsnitt 37: Pikmin 3 & Viscera CLeanup Detail

Kommentarer

 1. ReDead skriver:

  Samson, jag kom just på att du för länge sedan sade att du arbetade på ett Svampriket-spel. Är detta nedlagt, på is, eller fortskrider arbetet?

 2. treqie skriver:

  Ibland hatar man att bo i norrland. Man får aldrig förbokningar på releasedagen.. extra kul med spel som släpps på fredagar!

 3. ozzy88 (Emil.B) skriver:

  Har inte lyssnat på Svampodfyrkant på länge, ger det en chans och så nämns att Samson haft ESA i bakgrunden medan han jobbar. <3

  Vi hade fler världsrekord, ett av dem var Otogi: Myth of Demons som kördes av en skön skåning som kallar sig för Dalfen. Shadowgate som kördes av Niss3 och Crippe slog typ världsrekord. Niss3 avslöjade att han har en inspelning som är snabbare som han sitter och håller på av någon anledning…

  Vi fick ihop lite över 20.000USD till Läkare utan Gränser i slutändan. Jag vill tacka alla som donerade och jag vill också tacka alla på Svampriket för att vi fick en plats på er sida!

  I övrigt så kan jag bara säga att det var ett trevligt avsnitt att lyssna på. Ska fortsätta nu när det går så enkelt med en podcatcher.

 4. Airrider (Nils Jutblad) skriver:

  Riktigt trevlig podcast! Vi ses väl kanske på Power Up, Samson 🙂

Skriv en kommentar