Svamppod Junior

Svamppod Junior: Avsnitt 9: Lönnmördare och studsande spel

Säsongsfinalen av Svamppod Junior är här. Landon berättar vad han tycker om de senaste spelen i Assassins Credd-serien och berättar varför Sunset Overdrive är så coolt. Far och son är tillbaka i januari. Tills dess önskar de er en god jul och ett gott nytt år.

Länkar:


Hämta här

Kommentarer

  1. En pojke med en plastpåse skriver:

    Jag skulle vilja ställa en fråga som både Landon och Ludde kan svara på.
    Bryr sig Landon om handlingarna i spel? Och har du några favoriter?
    Jag minns att jag inte brydde mig om handlingen före det att jag skaffade ett Xbox 360 med Halo 3. Och jag började verkligen uppskatta handlingarna i spel när jag klarade av Metal Gear Solid 3. Det var lite som att se en Tarantino film för första gången.

  2. Mr_Huvud skriver:

    Hej! jag har en fråga spelar Landon mobilspel? och isåfall vilket/vilka.

Skriv en kommentar