Svamppod Junior

Svamppod Junior: Avsnitt 7: En ny generation

I denna månads avsnitt av Svamppod Junior pratar pojkarna Lundblad om den nya generationens spelkonsoler. Vilken är egentligen bäst? Inte Sony om en får tro på vad Landon säger. Vidare så  recenserar Ludde-junior PvsZ – Garden Warfare.

Svamppod Junior: Avsnitt 7: En ny generation

Kommentarer

 1. Quid skriver:

  Eftersom det inte gick så bra sist så vågar jag mig inte på någon fråga idag, men jag tänkte ändå berätta att min pappa inte hade några konsoler när han var liten. Han är såpass gammal att dom knappt hade kottar på den tiden…

 2. Tompacc skriver:

  Kul med att Landon t.om har sina egna recensioner nu! Vart sugen på Garden Warefare efter Landons hyllningar, får se om det blir ett köp snart.
  Har Landon något äldre favoritspel som han minns väl? Kanske retro, kanske till 360 men som han spelat och ser tillbaks på med glädje? 🙂

  Fortsätt sprid glädje! 🙂

 3. Mikael J. Couchér skriver:

  Bonne journée Landon

  Hahaha!! TACK för det här avsnittet. Kul att du recenserar Plants vs Zombies då jag älskar spelet.

  Då Ludde inte sa mitt efternamn rätt en enda gång så ska jag försöka stava det så som man säger det. Kochér. okej?

  Landon: Nu frågar jag den frågan som du inte ville att vi skulle ställa då jag har svårt att komma på en fråga just nu.

  Vad är din favorit mat? 🙂

Skriv en kommentar