Svamppod Junior

Svamppod Junior: Avsnitt 8: Skylanders Trap Team Vs. Disney Infinty 2.0

Även fast Landon hellre vill prata om ett annat spel så är det Skylanders Trap Team och Disney Infinity 2.0 som står i fokus. Håller dessa leksaksspel för ännu en årgång? Dessutom står en trogen kommenterare i fokus, även om han fortfarande inte vill ställa några frågor.

Svamppod Junior: Avsnitt 8: Skylanders Trap Team Vs. Disney Infinty 2.0

Kommentarer

 1. Tompacc skriver:

  Kul avsnitt som vanligt! Och kan hållamed Landon om att Reach är ett väldigt bra spel, min egna favorit ur Halo serien och har själv haft många trevliga stunder i firefight läget osv med min syster bla.
  Däremot Landon, det verkar som den där mystiska mannen du pratar om avbryter dig hela tiden och låter dig inte riktigt glänsa så mycket som du verkligen skulle kunna, och du verkar lite irriterad på detta. Tror du att du i framtiden skulle starta en egen twitch eller youtube kanal där du gör lets plays osv eller en egen podcast t.om?
  Och lite ryggdunk till er båda, fortsätt leverera högkvalitativ underhållning likt det ni alltid gjort! 🙂

 2. Quid skriver:

  Bra pod som vanligt, men vadå aldrig ställer några frågor? Jag har ju t.o.m. ställt samma fråga två gånger! Vem är det som är glömsk egentligen? :p

  Fast här kommer en ny fråga:
  Om du fick sätta ihop ett eget lag med tre tv-spelskaraktärer till ett spel där man ska rädda världen från utomjordingar. Vilka skulle vara med då?

 3. Magnus skriver:

  Intressanta spel ni diskuterade men ni kunde gärna fördjupat er lite i skillnaderna mot de tidigare spelen i serien, dvs om det är värt att skaffa det nya eller man gott kan spela vidare med det gamla.

  Sen undrar jag Landon om dina kompisar får spela samma spel som du? Får dina kompisar spela shooters såsom Halo eller tillåter deras föräldrar inte detta? Har du kanske några spel som dina kompisar spelar men som pappa inte tillåter?

  • Elliot skriver:

   Jag tycker att din pod är jättebra. Här kommer två frågor till dig? Vilken är din favorit skylanders? Och skulle du kunna starta en Mario kart 8 cup för barn som inte slutar klockan tolv?

 4. Robin skriver:

  Hallådär Landon!

  Jag undrar om du har testat något utav de stenåldersspel din pappa spelade som ung och i sånna fall, vad tyckte du om dom?

  P.S. Tänker då främst på Super Mario Bros 1-3 till Nintendo 8-bit. DS.

 5. Anton skriver:

  Hej Landon!

  Vilken relation har du till Astrid Lindgren? Det skulle vara intressant att höra! Är hon fortfarande populär bland dig och dina vänner? Har du filmerna? Har ni läst någon bok?

  Tack för en mycket intressant podd!

 6. Ztyx skriver:

  Hej Landon.

  Du har rätt, “Landon Recenserar” är en mycket rolig sång.

  Två frågor då.

  Den första är om du hade ätit mycket socker precis innan förra podcasten, för du var mycket livligare än förut. (Den här frågan är mest ett skämt)

  Den andra är om du spelar några “dragbaserade strategispel”? (Typ Schack, Civilization eller så.)

Skriv en kommentar