Svamppod Junior

Svamppod Junior: Avsnitt 11: GOTY 2014

Diskussionerna pågår för fullt just nu här på Riket om vilka spel som var bäst under 2014. Till skillnad från resten av folket här, har Landon för länge sedan bestämt sig för vilka spel som ägde 2014. I detta avsnitt delger han sin alldeles egna lista över fjolårets bästa spel.


Hämta här

Kommentarer

 1. Mattias skriver:

  En fråga till Landon:

  Spelar du något från tiden när sega fortfarande gjorde konsoler (pappa Ludde kan förklara), Det finns så så många bra gamla spel till Mega Drive, Saturn och Dreamcast.

 2. Zandra skriver:

  Äntligen ett nytt avsnitt! Min son på åtta år längtar alltid efter nästa avsnitt- han älskar er pod! Han tittar även på Landon lirar och älskar det med.

 3. Quid skriver:

  Ett bra avsnitt som faktiskt blev mer intressant än jag trodde det skulle vara. Alltid kul att höra om en annan generations syn på spel.

  Måste ju ställa en fråga också. Hur är det nu Landon, har du blivit lite kändis sen du började med Landon lirar och Svamppod Junior?

 4. Elliot skriver:

  Hej Landon!
  Jag heter Elliot och jag undrar om du vill göra ett Landon lirar avsnitt när du lirar Disney infinity och bygger hus (vet att du har gjort ett avsnitt redan men där bygger du inte). Jag har Disney infinity men förstår inte hur man bygger.

  Jag älskar podden!!!!!

 5. Elliot skriver:

  När kommer nya svamppod junior? Jag lääääängtar!
  Här kommer 2 frågor vilken äventyr gilar du mest i Disney infynety spider man Avengers
  äler Garden of Galaxy. Kan du starta ett online spel i Disney infineti.älskar Disney infineti och poden

 6. Eliot skriver:

  Hej!
  Vilken Disney infinety fegur tyker du man ska köpa.
  Kan du sega några förslag till vilka fegurer man ska köpa!!!!!

Skriv en kommentar