Vi är snart en hel sjättedel in på 2015, och vi på redaktionen har fortfarande inte bestämt oss kring vilka som var de bästa spelen under 2014. Ni må kalla oss sega, men vi ser det mer som att vi är ytterst noggranna. Men det börjar dra ihop sig. Nästa tisdag hör ni det första av två GOTY-avsnitt i Svamppod, och veckan därpå, den första i mars månad, kommer Svamprikets GOTY-lista presenteras i sin helhet.

Svamprikets GOTY 2013

Vi har dessutom gett er möjligheten att rösta fram ert GOTY 2014. Nomineringsprocessen som inleddes förra veckan är nu över och era röster är räknade och sammanställda. Nu är det dags för fas 2, där ni röstar på de spel ni tycker förtjänar titeln ”GOTY 2014”.

Här nedan är alla 20 spel som nominerats av er, uppställda i alfabetisk ordning. Alla nomineringar kom inte med, dessa är de 20 som ni nominerade flest gånger. I fallet där nomineringsantalet var detsamma gick det spel som nominerats först före.

Ni kan rösta på som mest tre olika spel. Om du och en kompis/syskon/själsfrände sitter bakom samma IP-adress så kommer ni inte båda kunna rösta. Röstningen pågår fram till den 28:e februari kl. 20:00. och presenteras efterföljande vecka. tillsammans med redaktionens egna lista.

Lycka till!

[poll id=”9″]