Snart skall redaktionen sätta sig ned för att tillsammmans komma fram till vilket som var det bästa spelet 2016. En uppgift som inte är så lätt, då detta spelåret har varit ett av de bästa på väldigt länge. Det vi än så länge har lyckats att komma överens om är vilka 30 spel det är som vi anser är värda att ta upp i våra GOTY-diskussioner.

Visst är det som så att det resultat redaktionen kommer fram till är det rätta, men ni ändå få visa er åsikt. För den är vi faktiskt väldigt intresserade av. Du kan här nedan rösta på dina tre favoritspel det här året. Sedan kommer vi presentera er lista i vårt GOTY-avsnitt av podcasten och även här på sajten.

Så vilka spel var dina tre bästa i år? Är det kanske som så att just ditt favoritspel inte finns med bland våra 30 nomineringar? Då får du skälla på oss i kommentatorsfältet.

Må bästa spel vinna!

[poll id=”13″]