Svamppod Junior

Svamppod Junior: Avsnitt 6: Återkomsten

Efter ett sommarlovsuppehåll är nu Landon och Ludde tillbaka. Det blir prat om allt och mest ingenting. Bland annat får Ludde reda på att läskiga spel inte gör så att Landon blir mörkrädd.

Svamppod Junior – Avsnitt 6: Återkomsten

Kommentarer

 1. Mikael J. Couchér skriver:

  Äntligen!!! Underbart avsnitt. Gillade hela historian om att landon kan vara lite rädd när han sover själv. Måste kännas bra att höra Landon säga “och när du inte är nära mig”.

  Skrattade mycket under avsnittet. Bärtelfield!! Underbart!

  Landon, när du är i skolan. Vad brukar ni göra/leka på rasterna. När jag var i din ålder så hade vi kottekrig. Vi delade upp oss i två lag och sedan sprang vi runt i skogen och kastade kottar på varandra.

 2. Lucas skriver:

  “Det här är inte Tommy och Luddes podcast” Landon, du är kung!
  Lite nyfiken på vilka spel du mest ser fram emot just nu?

 3. maq skriver:

  Tack för ett bra program.

  Jag har spelat hela mitt liv, skulle vilja påstå att jag är bra på tv-spel. Men, nu till mitt dilemma…

  Min son, som är i din ålder Landon, har börjat spöa mig i diverse spel. Han har t.o.m. börjat häckla mig när han ger mig stryk i senaste Naruto. Han kallar mig fula ord när han gör mål i FIFA. Han suckar högt när han behöver återuppliva mig i Rayman.

  Så nu vill jag veta Landon, vilka spel är du bättre än pappa i?

Skriv en kommentar