Svamppod Junior

Svamppod Junior: Avsnitt 1: Skylanders Vs. Disney Infinity

Svampriket presenterar idag en ny liten avstickare i Svamppod Fyrkants utbud. Med betoning på liten. I Svamppod Junior samtalar Ludde med sin son Landon, om ämnen som passar formatet och namnet. I premiäravsnittet jämförs de två olika, omåttligt populära figurspelen Disney Infinity och Skylanders. Vilket är egentligen bäst? Landon har svaret!

Avsnitt 1: Skylanders Vs. Disney Infinity

 

Kommentarer

 1. Lucas skriver:

  Succé.

 2. sssHUNT3Rsss skriver:

  Riktigt bra!! Landon skoter sig grymt!!

 3. Lovelime skriver:

  Skitbra Landon!. Roligt att höra yngre spelares åsikter om spel med.
  Ska bli intressant och se om man känner igen sig ifrån när man själv var liten i åsikter och resonemang kring spel.

  jag har en fråga till Landon med.
  När du ska välja ett nytt spel att spela. Är framsidan på spelfodralet viktigt? blir du mera nyfiken på ett spel med en häftig framsida?.

  När vi var små så var ju fodralet ganska viktigt och ibland ganska avgörande på om man köpte spelet eller ej. Men det var ju i en tid innan spelmedia var lättillgängligt för allmänheten och gameplay videos och recensioner finns i mängder.

  För jag kan än idag i 30 års ålder vara lockad av snygga fodral. Jag har exempelvis de senaste månaderna ofta sneglat åt fodralet till Gradius III till Super Famicom som har hamnat på “finspel-hyllan” i vardagsrummet, bara för att framsidan är så läcker och tilltalande.

  Är detta en “instinkt” som kommer hos spelare i alla åldrar, eller är det något som vi fick på grund av avsaknaden av spelmedia?

 4. Bokbindar Anton skriver:

  Ville bara flika in att det här var väldigt roligt att lyssna på.

 5. Jävlar Ludde, det här kan bli något. Jag ska lyssna på denna asap och hoppas att det är ett startskott för något här. Annars får du hojta så tycker jag vi producerar något tillsammans!
  Jag är mäkta imponerad över formatet.

Skriv en kommentar