Säsongspremiären av vår podcast är inte långt borta nu. Den andra säsongen var en händelserik och turbulent sådan, men vi skrapade ändå ihop rätt många, ganska bra avsnitt. Och när vi nu har haft lite ledighet från ordinarie sändningar under sommaren är alla på redaktionen toktaggade inför hösten tillsammans med er och Svamppod.

Nu vill vi veta vad ni tycker
Men. Den här podcasten möjliggjordes från första början av er som lyssnar. Utan er, inget oss. Så givetvis ska ni vara med och tycka, forma och i förlängningen skapa podcasten tillsammans med oss, även i fortsättningen. Inom kort kommer vi internt ha ett möte där vi ska utvärdera den andra säsongen. Så nu vill vi veta vad ni tycker.

Varför gillar ni Svamppod? Vad är det ni inte gillar? Vad kan vi bli bättre på? Vad bör vi sluta med? Hur långt bör ett avsnitt vara? Vilka spel glömmer vi bort? Vilka pratar vi alldeles för mycket om? Gör Er röst hörd, för den betyder ofantligt mycket för oss.

Vi hoppas ni har haft en skön sommar tillsammans med Svamppod Sommar. Och vi ser fram emot att höra mer från er när Svamppod säsong 3 har premiär, Tiiiisdagen den 2:a september.

Tack på förhand för er input.