Déja Vu

Del 2: Super Meat Boy

Äventyret genom den alldagliga vardagen av brungult och rödbrunt fortsätter. Vi möter en död man och en röd vägg som ser ut som en plattformshjälte.

Kommentarer

 1. Linus Svensson skriver:

  Allt annat på notan verkar vara påhittat, men sodium pentothal är ju i alla fall sanningsserum. DUMDUMDUM!

 2. Lance McCloud skriver:

  “Jag tänker inte dricka det där!”
  “Testa.”
  “OK.”
  Så bra.

  Har förresten väldigt roligt åt denna videoserie. Spelade Deja Vu när jag var liten. Hoppas bara ni låter detta spelet ta sin tid. Var inte lika kul i Shadowgate när ni bara kollade igenom en guide och dom här spelen tar lite tid att ta sej igenom första gången än vad ni förmodligen trodde. Är mycket roligare att höra era reaktioner när ni “snubblar” er fram såhär.

  Ett tipps föresten, om det fortfarande är till användning, är att om man trycker B så man inte har ett kommando valt så funkar A knappen kontextuellt på saker, som att öppna dörrar eller undersöka saker, med mera.

Skriv en kommentar