Operation Platinum

Status september

Operation Platinum är ett vänskapligt sätt att tillsammans sporras till spelframgångar. Mer information finns HÄR. Självklart kan man hoppa på tåget även nu, skriv bara i kommentarerna nedan.

Sista kurvan innan slutspurten, dags för en statusuppdatering!

 

Tobias tar sig friheten att börja med sig själv. Juli inleddes med det eminenta The Walking Dead som ju ger en platina enbart genom att klara det. Semestern fortsatte sedan med Assassin’s Creed 2 som faktiskt gick smidigare än vad jag trodde, fjädrar till trots. Augusti färgades sedan av ilska, inte min utan Asura’s Wrath. Som anime-älskare föll det här mig helt i smaken och trots några småtråkiga genomspelningar på easy så bjöd hard stundtals på bra motstånd i jakten på S-rank. 10 av 12 avklarade.

 

Elin har spelat en blandad kompott av gratisspel från PS+ och nyheter som The Last of Us, dock utan att några platinatroféer ramlat in. 4 av 9 avklarade.

 

Markus har spelat både Duck Tales och en hög med spel från PS+, dock utan någon ny platina. 6 av 10 avklarade.

 

Jonas vaknade från semestern för att inse hur bra remaken av Duck Tales är, tyvärr inga platina-troféer i Joakims pengabinge. 5 av 12 avklarade.

 

Den här gången har Mikael plockat en platina på ett riktigt barnspel, Kung Fu Panda 2, men innan dess spelades även det mer hårdnackade Sleeping Dogs klart. 6 av 8 avklarade.

 

Zatoishwan är bara två troféer från platinan i Ni no Kuni men verkar ha övergett för nyutgåvan av Final Fantasy 14. 0 av 1 avklarade.

 

Returglas kommenterade tidigare men jag har fortfarande inte fått nått PSN-namn så jag kan inte spåra framgångarna.

 

Magnus har småspelat en hel del mindre spel under sommaren men ingen ny platina. Nytt mål? 1 av 1 avklarad.

 

Per har trots Animal Crossing-febern hunnit spela en hel del Little Big Planet Karting. Nytt mål är att ta en platina till i år. 2 av 3 avklarade.

 

Olle har spelat en hel del Lego Lord of the Rings men jag ser också det spännande Farming Simulator i trofélistan. Nytt mål att ta två platina till i år. 1 av 3 avklarade.

En sista uppdatering i början november då vi går in på slutspurten, lycka till!

#SvampPlat13

Kommentarer

 1. Har blivit en massa PSN-spel som sagt, men jag håller även på med Batman: Arkham City, men det blir nog ingen platinum där. Får se vad nästa spel blir.

 2. Japp, Kung Fu Panda 2 var ett riktigt barnspel 🙂 Har nu även en platinan i Spec Ops: The Line. Frågan är om jag mäktar med att klara de QTEs och lite altenativa slut jag har kvar i Heavy Rain eller om jag ska ta sikte på något annat.

 3. zatoishwan skriver:

  Platinan i Ni No Kuni äntligen avklarad.
  Hade som mål att inte använda guider M.m. men fick bita i det sura äpplet och gå till en guide för en quest efter man klarat storyn.

  Bra spel, men skulle inte tagit platinan om det inte varit för operation platinum pga den extrema grinden för de sista troféerna.

  Planerar inte någon fler platina i år, men ska plocka fram några gamla spel innan det är dags att växla över till PS/4

 4. Markus Persson skriver:

  Tog platinum i ICO för någon vecka sedan. Fantastiskt spel!

  Håller på och spelar LitteBigPlanet Karting just nu, kommer troligtvis att sikta på att ta platinum i detta spel.

  Har även börjat spela Shadow of the Colossus, men här blir det ingen platinum. Utöver LBP Karting så vet jag inte om det hinner bli någon fler platinum i år. Får kolla igenom min backlog med spel.

 5. LittleBigPlanet Karting klart, platinum!

  Får se om jag hinner ta någon till innan årets slut.

Skriv en kommentar