Operation Platinum är ett vänskapligt sätt att tillsammans sporras till spelframgångar. Mer information finns HÄR. Självklart kan man hoppa på tåget även nu, skriv bara i kommentarerna nedan.

Sista kurvan innan slutspurten, dags för en statusuppdatering!

 

Tobias tar sig friheten att börja med sig själv. Juli inleddes med det eminenta The Walking Dead som ju ger en platina enbart genom att klara det. Semestern fortsatte sedan med Assassin’s Creed 2 som faktiskt gick smidigare än vad jag trodde, fjädrar till trots. Augusti färgades sedan av ilska, inte min utan Asura’s Wrath. Som anime-älskare föll det här mig helt i smaken och trots några småtråkiga genomspelningar på easy så bjöd hard stundtals på bra motstånd i jakten på S-rank. 10 av 12 avklarade.

 

Elin har spelat en blandad kompott av gratisspel från PS+ och nyheter som The Last of Us, dock utan att några platinatroféer ramlat in. 4 av 9 avklarade.

 

Markus har spelat både Duck Tales och en hög med spel från PS+, dock utan någon ny platina. 6 av 10 avklarade.

 

Jonas vaknade från semestern för att inse hur bra remaken av Duck Tales är, tyvärr inga platina-troféer i Joakims pengabinge. 5 av 12 avklarade.

 

Den här gången har Mikael plockat en platina på ett riktigt barnspel, Kung Fu Panda 2, men innan dess spelades även det mer hårdnackade Sleeping Dogs klart. 6 av 8 avklarade.

 

Zatoishwan är bara två troféer från platinan i Ni no Kuni men verkar ha övergett för nyutgåvan av Final Fantasy 14. 0 av 1 avklarade.

 

Returglas kommenterade tidigare men jag har fortfarande inte fått nått PSN-namn så jag kan inte spåra framgångarna.

 

Magnus har småspelat en hel del mindre spel under sommaren men ingen ny platina. Nytt mål? 1 av 1 avklarad.

 

Per har trots Animal Crossing-febern hunnit spela en hel del Little Big Planet Karting. Nytt mål är att ta en platina till i år. 2 av 3 avklarade.

 

Olle har spelat en hel del Lego Lord of the Rings men jag ser också det spännande Farming Simulator i trofélistan. Nytt mål att ta två platina till i år. 1 av 3 avklarade.

En sista uppdatering i början november då vi går in på slutspurten, lycka till!

#SvampPlat13