Operation Platinum

Status Maj

Operation Platinum är ett vänskapligt sätt att tillsammans sporras till spelframgångar. Mer information finns HÄR. Självklart kan man hoppa på tåget även nu, skriv bara i kommentarerna nedan.

Fyra månader har gått, eller en tredjedel av året. Dags för en statusuppdatering!

 

Tobias börjar med sig själv, som vanligt. Mars började med God of War Ascension som jag även recenserade här på Riket. Platinan var likartad föregångarna men med några lätta online-troféer. Hard-rundan avklarades dessutom före en av seriens svåraste passager patchades för att bli lättare. Recensionsjobbet fortsatte sedan med Crysis 3 där riktigt sega online-troféer tog emot men tillslut trillade platinan in. Guacamelee hade jag riktigt roligt med och några svåra Super Meat Boy-liknande passager till trots så blev platinan min. Just nu nöter jag DMC. 5 av 12 avklarade.

 

Elin har sprungit igenom The Walking Dead ju ger en platina bara genom att klara det. Bioshock Infinite har också fått en ordentlig genomspelning. Dead Space 3, Tomb Raider och Deadly Premonition har också nötts sen senast men ingen platina än. 3 av 9 avklarade.

 

Markus har grindat en hel del Bioshock 2 och tillslut gav det frukt. Även uppföljaren Bioshock Infinite har avklarats och likaså Motorstorm Apocalypse. Markus siktar ju även på att få upp sin andel till över 90% och har plockat många troféer över spel han redan spelat för att få upp den, tyvärr sänker ju DLC och att spela nya spel ens ratio så den sjänk ner till under 80%. Just nu verkar det vara LBP2 som gäller. 4 av 10 avklarade.

 

Jonas har verkligen lagt i högväxeln de senaste månaderna och har tagit några väldigt imponerande platinas: Dark Souls, Final Fantasy 13, Ni No Kuni, inFamous 2 och Dragon Age 2. Dags att höja målen? 5 av 5 avklarade!

 

Mikael har sprungit igenom The Walking Dead och ser ut att ha spenderat övrig tid med Assassins Creed Brotherhood och diverse barnspel. 3 av 8 avklarade.

 

Zatoishwan verkar inte haft så mycket tid att spela det senaste men ser ut att ha haft mysigt med Ni No Kuni. 0 av 1 avklarade.

 

Returglas kommenterade tidigare men jag har fortfarande inte fått nått PSN-namn så jag kan inte spåra framgångarna.

 

Magnus har en bit var till sitt mål på 30% men har tagit en platina i och med The Walking Dead. Nytt mål kanske? 1 av 1 avklarad.

 

Per har gått ut hårt och har tagit två platinas sen sist, The Walking Dead och Heavy Rain, så det är dags för ett nytt mål. Verkar nöta Resident Evil 6 just nu. 2 av 1 avklarade.

 

Olle har spelat en hel del Tomb Raider och Guacamelee sen sist men har framförallt tagit sin första platina i Lego Harry Potter År 5-7. En bit kvar till målet på 30% men ett nytt platinamål kanske? 1 av 1 avklarade.

Ny uppdatering vid halvårsdepån, lycka till!

#SvampPlat13

Kommentarer

 1. Jonas Söderström skriver:

  Good job guys!

  Jag höjer mitt mål till 12 platinas då.

  Vet inte riktigt vilket spel jag ska spela här näst. Jag har Brunlöfs Uncharted 3, borde fixa det innan #1år0spel är slut. Annars är jag sugen på att köpa något av följande AAA spel; Far Cry 3 / Tomb Rider / Bioshock: Infinite. Far Cry verkar vara en enklare platina än dom två senare om man tänker så.

 2. Tobias skriver:

  Spelar XCOM: Enemy Unknown för tillfället och kan ärligt säga att det är det roligaste jag spelat på väldigt, väldigt länge, vilket säkert har att göra med att spelmekaniken är helt ny för mig. Jag skulle dock vilja se den som har platina i det, finns en del riktigt sjuka troféer.

 3. Fattaren skriver:

  Fint nöjd att nå mitt mål såhär tidigt på året såklart. Jag har inte bestämt något nytt mål ännu så där återkommer jag.

 4. Fixade precis 100% i Sound Shapes.

  Tror dock jag får revidera ner mitt 90% mål. Det tog alldeles för mycket tid för att gå tillbaka till gamla spel, när det finns så många nya jag hellre vill spela och se om jag kan fixa platinum på istället.

  Får väl helt enkelt se vad som händer med % längre fram helt enkelt.

  Keep it up everyone!

 5. Mikael Brolin skriver:

  Diverse barnspel, ja hehe 🙂 Dock är Sly 3 en djävul förklädd till ett plattformsspel. En trofé kvar där, tyvärr den värsta jag har stött på. Hittils vill säga. AC Brotherhood var en jäkla pina. Roar mig nu kungligt i Sleeping Dogs och Dead Nation istället.

Skriv en kommentar