Operation Platinum är ett vänskapligt sätt att tillsammans sporras till spelframgångar. Mer information finns HÄR. Självklart kan man hoppa på tåget även nu, skriv bara i kommentarerna nedan.

Ett halvår har gått, dags för en statusuppdatering!

 

Tobias börjar med sig själv, som vanligt. Maj spenderades enbart med DMC, sex gånger behövde spelet klaras innan platinan ramlade ner. Kan låta tradigt men tack vare ett ruskigt bra spelsystem och en bra svårighetskurva hade jag kul hela vägen. Bioshock Infinite fick inleda semestern och trots några tunga partier i 1999-mode var platinan ganska snart fångad. 7 av 12 avklarade.

 

Elin har spelat en del God of War Ascension och Dragon’s Dogma men det är i återutgivningen av Ratchet & Clank som den enda platinan ramlat in. 4 av 9 avklarade.

 

Markus insåg omöjligheten i att nå 90% ratio så han gjorde det helt rätta beslutet att spela sånt han tycker är kul istället. Två platinas genom Little Big Planet 2 och Virtue’s Last Reward har dock införskaffats. 6 av 10 avklarade.

 

Jonas har tagit semester efter förra periodens insatser. 5 av 12 avklarade.

 

Barnspelen gav tillslututdelning för Mikael som plockade platina i Sly Cooper. Har spenderat en tid med Dead Nation och Sleeping Dogs också. 4 av 8 avklarade.

 

Zatoishwan fortsätter spela Ni No Kuni i maklig takt. 0 av 1 avklarade.

 

Returglas kommenterade tidigare men jag har fortfarande inte fått nått PSN-namn så jag kan inte spåra framgångarna.

 

Magnus har spelat en del Bioshock Infinite och Hitman men ingen ny platina. Nytt mål? 1 av 1 avklarad.

 

Per har ju klarat sitt mål och verkar gått på semester. Dags för nytt mål? 2 av 1 avklarade.

 

Olle som också klarat sitt mål verkar också ha gått på spelsemester. Nytt mål? 1 av 1 avklarade.

Ny uppdatering i början av september, lycka till!

#SvampPlat13