Operation Platinum är ett vänskapligt sätt att tillsammans sporras till spelframgångar. Mer information finns HÄR. Självklart kan man hoppa på tåget även nu, skriv bara i kommentarerna nedan.

Det är återigen dags att kolla hur det går för våra deltagare. Självklart kan man hoppa på tåget även nu  in och kötta!

 

Tobias har sprungit in i PowerPlay-perioden av retrospelande så tid är en stor bristvara. Strider har dock hunnits med och Mass Effect håller på att spelas om som meditativ uppvägning till retronötandet; kanske att det kan bli en platina där också. 5 av 12 avklarade.

 

Markus fokuserar ju i första hand på backlogen med Diablo 3 har ändå slutförts. Just nu verkar Ni No Kuni köras hårt. 3 av 10 avklarade.

 

Per har spelat sjukt mycket fotboll senaste månaderna, så mycket att platinan ramlade in i Fifa 14. Just nu spelas mycket Rayman dock. 2 av 4 avklarade.

 

Robert har jobbat vidare på sin backlog utanför Sonys värld, förutom lite Battlefield 4. 2 av 4 avklarade.

 

Elin kör på som om hon inte gjorde annat, Platina i Ratchet & Clank 2, 3 och Nexus plus PS4-versionen av Lego The Movie och Thief. Dags för ännu en målhöjning. 10 av 7 avklarade.

 

Anders har kommit in i ett stim av att ha 10 spel i luften samtidigt utan att riktigt komma i mål med nåt av dem. Hoppas han inte glömmer Jonas utmaning. 0 av 6 avklarade.

 

Niclas har knipit ännu ett av Kratos äventyr, Ascension. Thomas Was Alone har också gått varmt senste tiden. 1 av 2 avklarade.

 

Harmslama glömde lämna sitt PSN-namn så jag kan inte spåra honom. ? av 3 avklarade.

 

Filip fortsätter fila på backlogen. Uncharted 3 har tagits hand om och det har även spelats lite Deadly Premonition. 5 av 6 avklarade.

 

Jonas mål är ju att ta fler än Anders i år men har inte spelat så mycket mer än lite Skyrim. 1-0 till Jonas.

 

Zatoishwan har ännu inte satt tänderna i det stora RPG han suktar efter men har spelat lite Walking Dead. 0 av 2 avklarade.

 

Michael har kört vidare med Ni No Kuni. Dock är det dags att ta de där sista coop-banorna i Far Cry 3 med Tobias. 0 av 3 avklarade.

 

Thalin verkar inte ha spelat så mycket Sony senaste tiden. 0 av 2 avklarade.

 

Mikael har spelat lite allt möjligt den senaste men någon platina har det ännu inte blivit i år. 0 av 5 avklarade.

 

Marcus har siktet inställt på att slå Per men nu står det lika efter platina i både Lightning Returns och InFamous Second Son. 2 av 5 avklarade.

 

Olle har spelat lite allt möjligt den senaste men någon platina har det ännu inte blivit i år. 0 av 5 avklarade.

 

Anton kör på och har tagit både Sly Cooper Thieves in Time och Hotline Miami. 3 av 6 avklarade.

 

Mikael har kört en del InFamous på PS4 men ingen platina än. 0 av 2 avklarade.

 

Magnus kör både Walking Dead och Wolf Among Us så det lär trilla in platina när båda säsongerna är klara. 0 av 2 avklarade.