Operation Platinum

Status november

Operation Platinum är ett vänskapligt sätt att tillsammans sporras till spelframgångar. Mer information finns HÄR. Självklart kan man hoppa på tåget även nu, skriv bara i kommentarerna nedan.

Dags för slutspurten, nu pressar vi!

 

Tobias har spelat GTA5, och inte så mycket mer, förutom retrospel inför PowerPlay då. Inte en enda platina har det blivit men en per månad ska nog gå. 10 av 12 avklarade.

 

Elin ska ju som bekant få tillökning snart, och då pratar vi inte ett PS4, så tiden lär vara en faktor här. Senaste tiden har det blivit en massa GTA5 och en del Rayman Legends. Ingen platina dock. 4 av 9 avklarade.

 

Markus har spelat Ico och Little Big Planet Karting och inkasserat platina i båda. Lite Castlevania har det blivit också. 8 av 10 avklarade.

 

Jonas har insett att han måste ligga i för att klara sitt mål och landade platina i Sly Cooper. Det går att klara det här så kör på! 6 av 12 avklarade.

 

Mikael jobbar på och har plockat en platina i Spec Ops the Line och ser ut att jobba på både Far Cry 3 och Heavy Rain. 7 av 8 avklarade.

 

Zatoishwan tog till slut de sista troféerna i Ni No Kuni och inkasserade sin första platina. Målet uppnått, bra jobbat! hinner du en till innan året är slut? 1 av 1 avklarade.

 

Returglas kommenterade tidigare men jag har fortfarande inte fått nått PSN-namn så jag kan inte spåra framgångarna.

 

Magnus har spelat en del Far Cry 3 och lite andra gratisspel från PS+ men ingen ny platina. Nytt mål? 1 av 1 avklarad.

 

Per har halkat in i GTA5 som så många andra och har på senare tid spelat en hel del Fifa och NHL 14. Ingen ny platina än. 2 av 3 avklarade.

 

Olle har inte spelat så mycket senaste tiden men än finns det möjlighet att nå målet! 1 av 3 avklarade.

 

 

Anders är tillbaka efter sitt spelfria år. Platinamålet är dock enkelt, fler platinas än Jonas (Baduun) ovan innan året är slut! Hittills har han hunnit med en enkel i form av fem episoder av The Walking Dead. Mer är säkerligen att vänta.

En sista uppdatering i början november då vi går in på slutspurten, lycka till!

#SvampPlat13

Kommentarer

 1. Jonas Söderström skriver:

  wtf ditt mål Anders! Challenge accepted! ;D

 2. Markus Persson skriver:

  Vet om två spel som jag vill spela och som dessutom verkar ha enkla platinums. Så jag kanske når mitt mål! Spelen jag tänker på är Trine 2 och The Walking Dead.

 3. moerktus skriver:

  Der här är jättespännande! Hur är det med Brothers? är det lätt att ta platina i?

 4. Jonas Söderström skriver:

  Markus/Tobbe, inte har ni lust att hjälpa mig få en trofe i LBP-Kartracing nåt tag? “Get gathering” trofen tänker jag på.

  • Markus Persson skriver:

   Jag har inte hunnit ta bort LBP Karting ännu, så jag kan hjälpa dig. Den är väldigt enkel, så länge vi båda har två handkontroller. Hör av dig på Twitter (till Ragowit) eller över PSN (Ragowit) när du har tid så styr vi upp något.

 5. Magnus Reuter skriver:

  Ska se om jag kan få till en platinum i Far Cry 3, målet med att få upp ration till 30% är bara att glömma, har testat för mycket skitspel så det får bli nästa års mål istället.

 6. Tog nyligen platinum i Trine 2. Tycker spelet är lite bättre än ettan, men inget man behöver spela. Spelet i sig är väldigt vackert. Spelmekaniken är densamma som i ettan, inget nytt.

 7. Jonas Söderström skriver:

  Jag har lagt på ett kol och fixat 3 platinas, så 3 stycken kvar tills jag klarat mitt mål.

  Trine 2
  Sly 2
  Little Big Planet Karting

  Planen är att Jak 1, All-Stars Battle Royale och kanske Far Cry 3 blir mina sista 3 trofeer. Efter det så kommer jag spela lite tyngre spel för att bevaka min ledning till Anders. Diablo 3 och Skyrim är två spel som jag inte lirat, och jag tror det kan bli platinas i dom med. Men är ju bara en månad kvar nu 🙂

 8. Tobias Andersson skriver:

  Jag tog tag i två gamla spel jag haft halvklara sen gammalt, Modern Warfare 2 och Resident Evil 6, så nu har jag äntligen klarat mitt mål också 🙂

 9. Fattaren skriver:

  Mitt nya mål att nå tre platina i år har försvårats avsevärt då jag och tjejen flyttat till Sthlm och bor tillfälligt hos svärföräldrarna. Ska dock försöka pressa in den sista i Uncharted 2 där jag “bara” saknar att klara spelet på nivå Fruktansvärt. Kommer bli en kamp mot klockan så vi får se.

 10. Eftertextern för The Walking Dead rullade nyss, och platinum i samband med det. Grymt spel!

  Så då var mitt mål uppnått, och jag har nog samma målsättning för 2014. 10 platinums under årets gång.

 11. Per (Fattaren) skriver:

  3 av 3 avklarade! Uncharted 2 är bemästrat till slut. Vilket underbart spel! Grymt omspelningsvärde såhär 4 år senare.

Skriv en kommentar