Operation Platinum är ett vänskapligt sätt att tillsammans sporras till spelframgångar. Mer information finns HÄR. Självklart kan man hoppa på tåget även nu, skriv bara i kommentarerna nedan.

Dags för slutspurten, nu pressar vi!

 

Tobias har spelat GTA5, och inte så mycket mer, förutom retrospel inför PowerPlay då. Inte en enda platina har det blivit men en per månad ska nog gå. 10 av 12 avklarade.

 

Elin ska ju som bekant få tillökning snart, och då pratar vi inte ett PS4, så tiden lär vara en faktor här. Senaste tiden har det blivit en massa GTA5 och en del Rayman Legends. Ingen platina dock. 4 av 9 avklarade.

 

Markus har spelat Ico och Little Big Planet Karting och inkasserat platina i båda. Lite Castlevania har det blivit också. 8 av 10 avklarade.

 

Jonas har insett att han måste ligga i för att klara sitt mål och landade platina i Sly Cooper. Det går att klara det här så kör på! 6 av 12 avklarade.

 

Mikael jobbar på och har plockat en platina i Spec Ops the Line och ser ut att jobba på både Far Cry 3 och Heavy Rain. 7 av 8 avklarade.

 

Zatoishwan tog till slut de sista troféerna i Ni No Kuni och inkasserade sin första platina. Målet uppnått, bra jobbat! hinner du en till innan året är slut? 1 av 1 avklarade.

 

Returglas kommenterade tidigare men jag har fortfarande inte fått nått PSN-namn så jag kan inte spåra framgångarna.

 

Magnus har spelat en del Far Cry 3 och lite andra gratisspel från PS+ men ingen ny platina. Nytt mål? 1 av 1 avklarad.

 

Per har halkat in i GTA5 som så många andra och har på senare tid spelat en hel del Fifa och NHL 14. Ingen ny platina än. 2 av 3 avklarade.

 

Olle har inte spelat så mycket senaste tiden men än finns det möjlighet att nå målet! 1 av 3 avklarade.

 

 

Anders är tillbaka efter sitt spelfria år. Platinamålet är dock enkelt, fler platinas än Jonas (Baduun) ovan innan året är slut! Hittills har han hunnit med en enkel i form av fem episoder av The Walking Dead. Mer är säkerligen att vänta.

En sista uppdatering i början november då vi går in på slutspurten, lycka till!

#SvampPlat13