Två månader har gått och det är dags för en uppdatering. Ni som inte hört talas om Operation Platinum kan ta en titt HÄR. Självklart är det inte för sent att hoppa på tåget än.
Skriv gärna en rad och berätta om era troféäventyr.

 

Tobias börjar lite egocentriskt med sig själv. Jag tog tillslut sista online-trofén i Little Big Planet Karting och hoppade sen på grinden av online-spelande i Tekken Tag Tournament 2 innan jag åkte på en månads semester. Resident Evil 6 hann jag också med ett varv i men behöver köra en hard-runda innan platinan ramlar in. 2 av 12 avklarade.

 

Näst på tur har vi Svamprikets egen Trofé-mamma Elin. Hon ser ut att ha spelat en ruskig massa spel under de senaste månaderna men endast en platina har ramlat i Hitman Absolution. Jag gissar att det kommer bli platinaregn när hon slutför allt. 1 av 9 avklarade.

 

Än mer hardcore blir det med Markus som siktar på att höja sin totalprocent av avklarade troféer till över 90%, idag ligger han på strax över 80%. Mycket grind har lett till en platina i Red Dead Redemption. 1 av 10 avklarade.

 

Jonas ser ut att ha sugits in i Ni No Kunis värld men före det sprang han igenom fantastiska The Walking Dead. 1 av 5 avklarade.

 

Mikael verkar gilla barnspel och har spelat igenom Sly Cooper och Book of Spells. Kan vi gissa tillsammans med en knatte i hushållet? 2 av 8 avklarade.

 

Zatoiswan är näst på tur och ser ut att ha haft kul med Xcom om än ingen platina än. 0 av 1 avklarade.

 

Returglas kommenterade även på förra inlägget och ville ta en platina under 2013 men jag fick aldrig något PSN-namn så jag kan inte spåra honom 🙂

 

Ny för den här månader är Magnus som vill få upp sin grad av troféer till 30% och ta en till platina i år.

 

Också ny den här månaden är Per som siktar på en platina under 2013.

 

Olle är ännu ett tillskott och siktar på en platina och över 30% i trofégrad.

Officiella hashtaggen är för övrigt #SvampPlat13, sprid ordet!