Året är numera 2014 och ett tungt trofésamlarår är bakom oss. Min första känsla var att slå av några växlar och inte pressa mig så men utan att tänka på det så jobbar jag redan på min tredje platina i år. Lika bra att köra på då så vi kör väl en runda till.

För de som är nya så är Operation Platinum en organiserad sporrning för att nå spelmål. På Playstation får man en platinatrofé när man tagit alla andra troféer, dvs samma sak som 1000/1000 gamerscore. Jag spelar ju mest Playstation så därav namnet. Givetvis kan man vara med även om man spelar på Xbox eller Steam, eller brädspel för den delen om man vill. Det är också viktigt att poängtera att vi inte tävlar mot varandra (om man inte uttryckligen utmanar någon), utan vi gör det här för att vi gillar att få en liten morot för att pressa ur det mesta ur våra spel.

Vill ni vara med så skriv era mål i kommentarerna och vad ni heter på respektive tjänst så jag kan få in en snygg profilbild på er.

Ladies and gentlemen, start your engines – nu kör vi!

 

Tobias har redan hunnit ta två platinas i år, Hotline Miami och Remember Me, och det jobbas just nu på Far Cry 3. Läge att passa på nu innan nya säsongen av PowerPlay kör igång för då kommer alla skills gå ner i retrospel. Likt förra året så sätts ribban på en platina i månaden, dvs 12 stycken så totalen landar på 46. Dock siktas det på 50, det ska gå!