Operation Platinum

Första månaden

Operation Platinum är en tävling här på Svampriket där man tävlar om fina priser från Sony. Läs mer HÄR, det finns fortfarande tid att hänga med.

Det har gått ungefär en månad sen tävlingen Operation Platinum startade och det är dags att ta en titt på hur ställningen står. Vi har just nu 31 tävlande där 9 hunnit ta sin första platina. Följande ställning räknar med till och med sjunde mars.

Flest platinas

Just nu ligger tre tävlande på samma poäng med 3 platinas. Om det eventuellt skulle ligga lika vid tävlingens slut så är det den som först nådde det ledande antalet som vinner.

Mest sällsynta platina

Ragowit tog tillslut platinan i Velocity 2x och leder därmed på tunga 1,61%.

 1. Ragowit  1,61%
 2. He-Man089  6,89%
 3. donot86  11,38%

Snabbast platina

Steefmachine tog platina i Murdered: Soul Suspect till PS4 och tog direkt och spelade igenom det till PS3, vet man vad man ska göra och hoppar över mellansekvenser så går det fort. Helt okej enligt reglerna också då det inte handlar om någon cross-save.

 1. Steefmachine  Murdered: Soul Suspect, 2h 50min
 2. TRAKTOR_RALLE  Grim Fandango Remastered, 4h 22min
 3. LuleLiinus  The Order 1886, 2d 16h

Kommentarer

 1. Bokbindar Anton skriver:

  Dangit! Man kanske skulle ha väntat med att spela spel innan operation platina satte igång igen. Oh well… Tror inte att jag lär fixa den snabbaste platinan i den här tävlingen men jag har kanske en chans på den ovanligaste… Vi får se. Lycka till allihop! Skriv gärna i forumet om det krävs hjälp i multiplayer för att fixa någon dryg trophy. Vi kanske kan hjälpa varandra.

 2. zatoishwan skriver:

  Haha, 1.61% i mest sällsynta, där är det nog kört nu 🙂
  (Övriga kategorier är ännu mer avlägsna)
  Nåväl, får sikta på att ta en platina innan tävlingen är över

 3. Per Danielsson Fattaren skriver:

  Det var nästan dumt av mig att vara med känns det som. Ska åtminstone fixa Platina i Diablo 3. Får skylla på att Nintendo enligt mig gör roligast spel för tillfället.

  • Anders Brunlöf skriver:

   Så ska du absolut inte känna! Alla får vara med i den utsträckning de själva vill, och det är mycket tid kvar att tävla 🙂

   • Per Danielsson Fattaren skriver:

    Tack för de peppande orden Anders 🙂
    Även om jag inte kommer ta lika många Platinas i år som förra året tycker jag det är kul att idén utvecklas.

 4. DS skriver:

  Har bara hunnit med en platina hittills.. Måste nog öka takten lite. 🙂

 5. PunkLurch skriver:

  Om man hoppar in i tävlingen nu så räknas det från samma datum som alla andra? Kan hoppa in isf. Även om jag inte spelar lika mycket för tillfället som jag gjort tidigare. Men detta kanske kan bli en nytändning 🙂 Kommer nog bara satsa på antal platina men vi får se. PSN: punklurch

 6. Björn skriver:

  Hallå! Jag hoppar gärna in i tävlingen också. Mest för kul och jag satsar nog på den ovanligaste 🙂

  PSN:
  Beats187

Skriv en kommentar