Som vi meddelade under det senaste avsnittet (som var jättelänge sedan, vi vet) så kommer vi i fortsättningen inte läsa upp kommentarer i vanliga PowerPlay-avsnitt. Istället har vi skapat ”Bonusplay”, som ger oss fritt spelrum att läsa de kommentarer vi vill och prata om dem, och en massa annat, hur mycket vi vill utan att det stör i Tobias spelande.

Så ett sådant avsnitt har vi nu spelat in och klippt färdigt, efter mycket om och men. Förutom kommentarerna så avslöjas även nästa utmaning, ett spel som väldigt många har önskat. Sist, men inte minst, så har Anders också förberett en liten mini-utmaning till Tobias, som kanske inte blir fullt så enkel som Tobias från början tror.

Vi uppskattar det konstanta stöd vi får i detta projekt och hoppas att ni fortsätter följa serien, lämna kommentarer och klura fram utmaningar till Tobias. Tack för kärleken!