PowerPlay

Inför PowerPlay del 6

PowerPlay är en videoserie där Anders, och även ni tittare, ger Tobbe spelutmaningar att klara framför kamera. Nytt avsnitt varannan fredag och var tredje avsnitt live. Har du missat tidigare delar så hittar du dem HÄR.

Avsnitt varannan vecka och var tredje avsnitt live, så var det sagt och med det så blir fredagens avsnitt det andra vi sänder live. Ghost ‘n Goblins till NES och Super Ghouls ‘n Ghosts till SNES står på tur och det är med viss panik Tobbe erkänner att han knappt hunnit träna. Med andra ord kan vi redan på förhand utlova både svordomar och hårslitande vansinne.

420px-GNG1Logo

Det hela kommer köra igång klockan 19.00 på fredag 29/11 på vår Twitch-kanal eller här på Svampriket. Live-chat kommer såklart finnas och vi hoppas på stor uppslutning när Tobbe ska kämpa sig igenom två av de ökänt svåraste spelen någonsin. Vi kommer starta sändningen redan vid 18.30 för att trimma in lite nivåer och inställningar så ni är välkomna in redan då. Ett tips är att följa oss på Twitch för att få ett email när vi startar.

350px-SuperGNGLogo

Glöm heller inte att vi brukar bjuda på lite bonus efter att huvudspelen är klara (vi får i alla fall hoppas att Tobbe klarar det). Bonusen är exklusiv för er som kollar live.

Kommentarer

 1. Niclasss skriver:

  Trevligt! Förhoppningsvis ska det funka bra att kolla på er genom ps4an då:)

  • Peter skriver:

   Vad jag har förstått det så kommer inte twitch out of the box till PS4:an, det kommer senare. Hoppas dock att jag har fel.

 2. Tobias G skriver:

  GhostnGoblins! Ett av min barndoms största hatobjekt!

 3. Quid skriver:

  Fan att man jobbar kväll/natt på fredag 🙁

 4. Bjornface skriver:

  “Hårslitande”

 5. kalle steamroller skriver:

  Fyfaaaaaaaan! Ska göra allt för att inte missa det här haha

  vedervärdiga jävla spel

 6. Reless skriver:

  Lycka till, Tobias.
  Det blir mys-kväll med PowerPlay-live och hembakad pizza \o/

  Eftersom jag klarade av Batman (NES) nyligen så blir det en pizza med det spelet i åtanke…jag tänker mycket jalapeños.

  Men det är imorgon och nu blir det nog lite Ghouls ‘N Ghosts till SMS för att peppa!

 7. Kletet skriver:

  Hurra, hurra, hurra!

  Imorgon är 18:30 helig tid!

 8. Raptorus skriver:

  Det är sådant här som får fredagskvällarna lite extra trevliga. Skit i TV4’s dåliga kvällsunderhållning på fredagar, här kommer Powerplay 😀

Skriv en kommentar