Svampriket står inför förändringar. Vissa av dessa har ni redan märkt, andra kommer längre fram. En del av denna förändringsprocess innebär att redaktionen på Svampriket.se får tydligare roller – vad vi gör förutom det som direkt syns på sajten.

Idag presenterar Svampriket därmed Anders Brunlöf som chefredaktör för spelsajten. Hans roll går inte ut på att bestämma över alla andra under honom (oavsett vad Anders själv vill tro). Istället bör titeln ses som en ansvarig utgivare; Anders ser till att saker publiceras, med bra frekvens, bra innehåll och med bra spridning. Helt enkelt – om något går fel så är det Anders fel. Titta inte på oss andra.

Anders själv säger följande;

”Jag är oerhört glad att mina kollegor känner detta förtroende för mig. Jag brinner för de saker jag tycker om och Svampriket har varit en stor del av min passion redan innan. Jag tror dock att vi kan bli ännu bättre, och det är med en orubblig optimistisk inställning som jag tar an detta uppdrag.

På Svampriket kommer jag lägga min energi, mitt engagemang och min fokus, för att få sidan så bra som jag bara kan. Jag hoppas att ni som besöker sidan, dagligen som veckovis, också känner samma förtroende för mig och ser fram emot vad framtiden har att erbjuda.”

Utöver detta presenterar vi också Tobias Andersson som officiell medlem av Svamprikets redaktion.Tobias kom ju in i bilden som Anders vikarie under hans spelfria år, och visade sina färdigheter tidigt. Originalplanen var att låta honom gå när året var slut, men det visade sig att han efter ett halvår skötte ungefär 80% av allt som får sidan att fungera. Beslutet att erbjuda Tobias en permanent plats har därmed varit givet sedan en tid tillbaka, och idag bär han inte längre titeln ”Vikarie”.

Fler förändringar är dessutom att vänta under de kommande veckorna. Detta, ackompanjerat av en spelhöst som ser väldigt spännande ut gör oss toktaggade inför framtiden! Vi hoppas ni vill fortsätta besöka oss, kommentera våra inlägg, lyssna på våra podcasts och se våra videos! Vi känner en bra vind i våra segel och trivs väldigt bra med er ombord. (Ett av Anders första beslut som chefredaktör var att vi ska använda fler båtliknelser, reds. anm.)