Heavy Rain

Del 1: Vi recenserar SPEL!

Den här veckan släpps Quantic Dreams’ nya spel Beyond: Two Souls. Det firar vi med att spela deras inte lika nya spel Heavy Rain. Det har aldrig sagts att Ludde och Tommy har varit bra på spel. Inte ens sagt någon gång på skoj, eller för att provocera, eller under en leverdödande fylla. Men i det första avsnittet av Heavy Rain når grabbarna ett nytt bottenrekord när det kommer till att vara dåliga på tv-spel. Passande nog illustreras vårt misslyckande väl med våra vardagliga misslyckanden i förortsidyllen, där folk hela tiden går på vår gräsmatta.

Kommentarer

  1. Quid skriver:

    Känner mig lite dum nu när jag inte fattade alla hintarna om Heavy Rain, men så är det att vara korkad. Hur som helst, bra att ni bytte spel. Nu märker man att om ni har lite mer spelglädje igen, spelet är också upplagt för bättre “mellansnack” än Deja Vu. Vi ses nästa vecka 🙂

  2. KasseJasse skriver:

    Håller med Quid. Kul att få se er njuta av ett spel för en gångs skull 🙂

Skriv en kommentar