Det är något speciellt med hösten på Svampriket. Under förra hösten presenterade vi en rad nyheter under flera veckor och årets skörd tycks bli minst lika fruktsam. Idag har vi en nyhet av modell roligare att avtäcka.

Idag har Svampriket.se nämligen nöjet att presentera Sandra Wärn som vår nya medarbetare. Sandra kommer närmast från Spelnyheterna.se men har nu valt att kliva ombord vårt skepp istället, vilket vi givetvis är väldigt glada för.

Vi har haft ögonen på Sandra en längre tid och fallit för sättet hon skriver på, den ärliga känslan i texterna och hennes kunskaper och insikt i branschen. Vi tror dessutom att hon kan utvecklas ytterligare under vårt tak, där hon får fria tyglar att skriva vad hon vill.

Sandra själv säger såhär;

”- Jag känner mig väldigt taggad och lite nervös inför att få ta plats i Svamprikets redaktion. Att få den här chansen känns enormt roligt och jag är hedrad över att ha blivit tillfrågad. Med erfarenheter sedan tidigare i ryggsäcken kombinerat med en vilja att bara bli bättre är jag övertygad om att jag nu får en chans att utvecklas ännu mer.

Jag hoppas att läsarna kommer tycka att jag är ett bra tillskott till en redan awesome sida och jag kommer göra mitt allra bästa för att leverera texter som är roliga, tänkvärda, välskrivna och emellanåt kanske också lite provocerande.”

Nu vill vi övriga på redaktionen att ni välkomnar Sandra till Svampriket på allra bästa sätt! Vi vet att vi har Sveriges bästa läsare, lyssnare och besökare, så ta i från tårna.