Det sista av sommaren kramades ur och kylan har gjort sitt intåg, men så också spelhösten. Tyvärr något försenat inlägg pga semestrar och andra dumheter.

Tobbe har lagt större delen av sin speltid på retrospel i samband med PowerPlay-projektet men har hunnit med lite recensionsarbete också.

Lost Planet 3 (360)

lp[betyg:2]En tredjepersonsskjutare enligt mall A1, men i snön. Dugligt hantverk men man har spelat samma sak alldeles för många gånger redan. Mecha-delen var lite intressant men är gjord mycket bättre i andra spel.

Farming Simulator (360)

fs[betyg:3]Svårt spel att betygsätta. Å ena sidan är det ruskigt fult och tråkigt, och andra sidan är det precis vad det utger sig för att vara. Spelet är definitivt komplext om man skrapar på ytan mer än att göra bruna ringar i fälten med skördetröskan. För rätt person så kan det här vara ett perfekt tidsfördriv. En billig prislapp hjälper dessutom mot att man inte kan vara allt för hård mot det.

För Ludde Lundblad har det uteslutande handlat om ett enda spel den sista tiden. Han har tillbringat alldeles för många timmar i Los Santos och det kommer bli alldeles för många till. I alla fall tills Beyond: Two Souls anländer.

A Small Hunt (iOS)

[betyg:2]Är du bekant med ett spel vid namn Duck Hunt? Bra, då blir detta inte så svårt för mig. A Small Hunt som Duck HUnt. Fast i en 3D värld och utan ljuspistol. Du skjuter ankor genom att trycka på skärmen och styr siktet med hjälp av gyron som finns i din telefon/platta. Inga konstigheter. I all sin enkelhet rätt så underhållande för stunden.

Grand Theft Auto V (360)

[betyg:5]Jag vill aldrig sluta spela detta spel. Jag vill aldrig spela något annat spel. Just nu har GTA V allt vad jag kräver av ett spel. Det har en ”bra” historia, ett underehållande gameplay, underbara karaktärer och fantastiska miljöer. Jag vet att min kärlek med tiden kommer att svalna och att jag med största sannolikhet i framtiden kommer basunera ut att det är något annat spelsom är det bästa som någonsin har producerats, men just nu är GTA Vöverlägset allt annat! P.S jag älskar Trevor D.S

Gnällgubben Samson Wiklund har inte fått mycket mer gjort än att bli vettskrämd, men lite till i alla fall.

Amnesia: A Machine for Pigs (PC)

[betyg:4]En spännande uppföljare på spelet som visade var skåpet skulle stå för läskiga spel. Uppföljaren letar nya vägar att skapa samma mystisk och spänning och får ett mer än godkänt resultat.

Total War: Rome 2

[betyg:2]En trött och ganska ful uppföljare som inte gör tillräckligt för att förnya ett allt för gammalt koncept. Små stänk av fånig machoism drar ner ytterligare. Krig är bara kul om man gillar krig och Rome 2 försöker inte övertyga någon ny. Gamla rävar får ett varmt välkomnande av en gammal vän, men vi andra har inte mycket att hämta.

PAC-MAN Championship Edition DX+

[betyg:3]Ett fantastiskt spel kommer äntligen till PC. Inte mycket nytt om du redan har spelet i konsolversion, men ändock lite DLC som bakats in i huvudspelet. Tyvärr är portningen inte den bästa och när spelet är beroende av perfektion i flyt blir hela upplevelsen lite haltande. Vi väntar på en patch.