PowerPlay är en videoserie där Anders, och även ni tittare, ger Tobbe spelutmaningar att klara framför kamera. Nytt avsnitt varannan fredag och var tredje avsnitt live. Har du missat tidigare delar så hittar du dem HÄR.

Till detta avsnitt, det femte i ordningen, har vi äntligen fått lite bukt med den alltid så struliga tekniken. Tobias uppmanas klara ett av Anders hatspel: Strider till Sega Megadrive. Men avsnittet har också mer att bjuda på, som titeln förtäljer.

Detta är det nedklippta avsnittet. För att se fullängdsversionen klickar du här. Alla Svamprikets Youtube-avsnitt kommer i regel upp på vår Youtube-kanal dagen innan publicering på sajten, så vi råder er återigen att prenumerera på våran kanal om ni inte redan gör det.

Tack för det fina stödet som ni gett oss hittills! Den fina feedbacken värmer och gör det väldigt roligt att jobba med PowerPlay. Så fortsätt kommentera och lämna in tips på utmaningar, vi vill in i det sista göra detta tillsammans med er – ni är en minst lika viktig del i showen som vi är.

Nästa avsnitt av PowerPlay kommer sändas live här på Svampriket. Spektaklet går av stapeln den 29:e november och sändningarna startas runt 18-19 på kvällen. Mer information om denna sändning kommer längre fram. Just nu ligger Tobias i hårdträning.

Och tro oss, det behöver han.