PowerPlay

Del 5: Ninjor Vs. Cowboys

PowerPlay är en videoserie där Anders, och även ni tittare, ger Tobbe spelutmaningar att klara framför kamera. Nytt avsnitt varannan fredag och var tredje avsnitt live. Har du missat tidigare delar så hittar du dem HÄR.

Till detta avsnitt, det femte i ordningen, har vi äntligen fått lite bukt med den alltid så struliga tekniken. Tobias uppmanas klara ett av Anders hatspel: Strider till Sega Megadrive. Men avsnittet har också mer att bjuda på, som titeln förtäljer.

Detta är det nedklippta avsnittet. För att se fullängdsversionen klickar du här. Alla Svamprikets Youtube-avsnitt kommer i regel upp på vår Youtube-kanal dagen innan publicering på sajten, så vi råder er återigen att prenumerera på våran kanal om ni inte redan gör det.

Tack för det fina stödet som ni gett oss hittills! Den fina feedbacken värmer och gör det väldigt roligt att jobba med PowerPlay. Så fortsätt kommentera och lämna in tips på utmaningar, vi vill in i det sista göra detta tillsammans med er – ni är en minst lika viktig del i showen som vi är.

Nästa avsnitt av PowerPlay kommer sändas live här på Svampriket. Spektaklet går av stapeln den 29:e november och sändningarna startas runt 18-19 på kvällen. Mer information om denna sändning kommer längre fram. Just nu ligger Tobias i hårdträning.

Och tro oss, det behöver han.

Kommentarer

 1. Glenn Ahlström skriver:

  Anders! Att den starkaste överlever är en felöversättning på Darwins “Survival of the fittest”. Bäst anpassad överlever, det har väldigt sällan med styrka att göra.

  Jättekul med RR-passningar och återkomsten av pizzabetyg, fan vad jag saknar pizzabetygen…

  Tack och fortsätt vara bäst!”

 2. CaskA skriver:

  Bra avsnitt som vanligt grabbar !
  Kul att Anders blev lite mer positivt inställd till Strider:)
  Jag håller med Tobbe om att det är bland dom coolaste spelen till Megadrive.
  Musiken är ju klockren !!!
  Ser fram emot eran nästa show.

  Keep it up boys !

 3. Smisk skriver:

  Enormt!

  Håller nog med Anders, musiken i Strider är sådär och mega drives ljudchip är inte lika fint som SNES. Men striders ljudbild och musik är ändå lite passande och originell på något sätt med sitt metalliska sound.

  Att bero på musik så har vi en riktigt fin bit att se fram emot i Super ghols´n ghosts när Tobbe kommer till bana 5, snöbanan, som är en favorit i mitt tycke.

  Här får man nog önska Tobbe lycka till då nästa utmaning lätt är den fetaste hittills 🙂

 4. Kletet skriver:

  Hurra!

  Det är är så himla bra! 🙂

 5. Quid skriver:

  Grymt bra avsnitt igen, Strider verkade dock inte vara mycket till utmaning för Tobbe. Jag hoppas verkligen att en av utmaningarna i framtiden är Battle Kid eller Angry Video Game Nerd Adventures 🙂

Skriv en kommentar