LP

DuckTales – Del 1/2

Vi fortsätter att rensa ur garderoben på gamla opublicerade klipp. Den här gången är det NES-klassikern Duck Tales som blivit ihopklippt till ett lite mer kompakt format än vanligt, där vi spenderar hela avsnittet åt att försöka klara samma jäkla bana. Gud, vad vi är dåliga på tv-spel.

Kommentarer

 1. Samson Wiklund skriver:

  Första avsnittet av Duck tales visar hur Kalle lämnar över Knattarna till Farbror Joakim eftersom han ska ut med flottan. Kalle är ju seglare (därav klädseln).

 2. Lucas skriver:

  Ducktales finns på netflix, in och titta nu 🙂 ni diskuterade om netflix på wii u i senaste poden, det finns där och fungerar perfekt om man bor i ett hushåll med enbart en tv. Eftersom du givetvis kan titta på paddan, i lurar och lägg digi soffan. Kisspaus? Ta med paddan 🙂

  Kanske borde skriva att det var en jäkligt rolig video också 🙂

 3. Peter Eriksson skriver:

  Joakim är född fattig. Visserligen ägde hans föräldrar en borg i Scotland men de hade aldrig några pengar. Joakim jobbade som skoputsare på gatan som barn.
  Sedan i sina senare ändå relativt unga år blev han guldgrävare i Klondike där han hittar en jättestor guldklimp som startar det hela kan man säga.

 4. Peter Eriksson skriver:

  Dessutom skickade han alla pengar han tjänade i början till sina föräldrar så de skulle ha råd att bo kvar.

 5. ReDead skriver:

  Fantastiskt roligt! :’)

Skriv en kommentar