Svampriket.se alltså. Vilken förjäkla bra spelsajt. Den bästa, om jag får säga det själv. Verkligen. Hade vi använt sifferbetyg hade jag gett Svampriket 4.5/5 (0.5 poängs avdrag för lite trist gameplay, man scrollar ju mest).

Det är inte bara vi som skriver här som gör sajten till ett Rike av kritik, kul och kultur, ni läsare är lika mycket en del av det. Ni är de bästa jäkla läsarna en skribent kan önska sig.

Ni anar kanske åt vart det barkar. Det har varit några fantastiska år för mig här på Riket. Jag har ritat streckgubbar, jag har parodiserat SVT och jag har brutit varenda välmålad nagel när jag skrivit om genus- och hbtq-frågor inom spelvärlden. Främst har jag varit en del av Sveriges Bästa Spelblogg, som har Sveriges Bästa Spelbloggsläsare. Ni har lyssnat på mig, skrattat med mig, diskuterat med mig, skällt ut mig och ….

the doctor

Thank you Zelda

the doctor goodbye

 

Och kom ihåg…

adventure time weird

snape

XOXO

/ Malin

 

ornament-580

 

Även jag tar mitt farväl nu. Svampriket har varit mitt hem på internet sedan 2.0 lanserades. Jag har startat och avslutat episka podcasts här, men nu är det slut. Jag och Svampriket går skilda vägar. Det har varit kul att vara med och byggt Sveriges bästa spelblogg, men nu behöver jag lämna er.

Orsakerna är många. Främst är det personliga skäl som jag inte gärna diskuterar utanför mina närmsta vänner. Det har varit några hårda och tunga år och mitt tålamod, min kreativa förmåga och min ork är farligt nära att försvinna. Nu måste jag sluta.

Därför avslutar jag mitt kapitel om Svampriket i boken om mig. Det har varit härligt, roligt, ledsamt, vackert, fult, smart och korkat – allt på en gång – men nu är det över för min del.

”I left in love, in laughter, and in truth
and wherever truth, love and laughter abide, I am there in spirit.”

Bill Hicks

/Samson