Den här veckan är det bara Ludde och Tommy som hörs i lurarna, och grabbarna kommer med lite tråkiga besked som berör både Svampriket.se såväl som Svamppod Fyrkant. Men frukta icke, för sedan fortsätter podden som vanligt med prat om nya spel och aktuella händelser i spelvärlden. Tommy har som vanligt inte spelat något nytt medan Ludde har smakat på både Marios och Sonics nya OS-äventyr såväl som det (för Ludde) svåra indiespelet Device 6.

På grund av tidsbrist blev det tyvärr ingen bonuspod den här veckan. Svamppod tar dessutom ett kort uppehåll medan vi omstrukturerar saker och ting, men lovar att snart komma tillbaka så fort vi bara kan.

Länkar
CoD: Ghosts sålde mindre än Black Ops 2 vid release
Rambo: The Videogame är en on-rail shooter
Valve planerar inte att släppa exklusiva spel till SteamOS och Steam-maskiner
Ny expansion till World of Warcraft
Sydkoreas regering fuckar med League of Legends-utvecklare
Microsoft bjuder på presenter till vissa
Sony bjuder på presenter till alla

Avsnitt 52: Mario & Sonic at the Olympic Winter Games