Svamppod

Avsnitt 52: Mario & Sonic at the Olympic Winter Games, Device 6

Den här veckan är det bara Ludde och Tommy som hörs i lurarna, och grabbarna kommer med lite tråkiga besked som berör både Svampriket.se såväl som Svamppod Fyrkant. Men frukta icke, för sedan fortsätter podden som vanligt med prat om nya spel och aktuella händelser i spelvärlden. Tommy har som vanligt inte spelat något nytt medan Ludde har smakat på både Marios och Sonics nya OS-äventyr såväl som det (för Ludde) svåra indiespelet Device 6.

På grund av tidsbrist blev det tyvärr ingen bonuspod den här veckan. Svamppod tar dessutom ett kort uppehåll medan vi omstrukturerar saker och ting, men lovar att snart komma tillbaka så fort vi bara kan.

Länkar
CoD: Ghosts sålde mindre än Black Ops 2 vid release
Rambo: The Videogame är en on-rail shooter
Valve planerar inte att släppa exklusiva spel till SteamOS och Steam-maskiner
Ny expansion till World of Warcraft
Sydkoreas regering fuckar med League of Legends-utvecklare
Microsoft bjuder på presenter till vissa
Sony bjuder på presenter till alla

Avsnitt 52: Mario & Sonic at the Olympic Winter Games

Kommentarer

 1. Quid skriver:

  Verkligen tråkiga att höra detta, tack Malin och Samson för allt ni har gjort. Hoppas ni kan gästa någon gång iaf, både på bloggen och i podden!

 2. Oskar skriver:

  Tråkiga nyheter! All lycka till Samson och Malin!

 3. Ruben skriver:

  “Omstruktureringar”?
  Ni menar inte… det kan väl ändå inte vara möjligt..? Efter all denna långa väntan så har ni faktiskt bestämt er för att… för att…

  NI SKA ÅTERUPPLIVA TV-SPELS ARNE!!!!!111oneett
  #Svampriket #AlternateRealityGame #SvampARG

 4. ChrisX skriver:

  Trodde jag skulle få hjärtsnörpe när jag inte hörde Samsons röst säga “TIIIIISDAG” O.O Kommer gråtvakna varje Tisdag nu då jag har samsons ljuva stämma som alarmsignal!

  Väldigt synd, hoppas framtiden är av mycket gyllene frukt för både Samson och Malin!

  Nu känns ju svamppod styrkan lite tanig, men jag tror att ni (Tommy och Ludde) kan styra upp detta!

  (Tommy, om jag fixar lista på alla spel, kan vi göra en lista tillsammans? =D)

 5. ReDead skriver:

  Omstruktureringar? Min önsketeori är att ni fördelar ut mickarna över Gävle, Stockholm, Borås och Kalmar så att alla återstående Svamprikare kan delta på hyfsat regelbunden basis. Nackdelen då skulle väl vara att ni måste köra via Skype hädanefter.

  Ni gjorde det i alla fall bra Ludde och Tommy, även om Samson såklart är saknad. Ljudnivån var dock lite lägre än vanligt, vilket fick mig att få det svårt att höra vad ni sa ibland med en massa bakgrundsljud på jobbet. En hög ljudnivå går alltid att sänka till behaglig nivå, men en låg går inte att höja högre än max! 😛

 6. Lovelime skriver:

  Jag håller med ReDead, Jag skulle inte ha något emot om ni körde via skype för att underlätta för alla partner att spela in, även om gemenskapheten för er kanske är lite trevligare om ni sitter i samma rum och att ni upplever det lättare att föra en konversation.

  Jag tycker också att som regel så är ljudkvaliten helt ok över Skype.
  Jag kan dock förstå om ni känner att ni har en viss standard ni måste uppnå för att gottgöra de personer som backade er med stålar till utrustning för att göra podden (jag var dessvärre inte en av dom, då jag inte visste att det skedde).

  Jag vet äeven att det finns andra podcastare som samtalar över skype men där varje deltagare spelar sin egna röst (enbart) lokalt, sedan så slår de ihop allas ljudströmmar till en fil, för att på så sätt maximera ljudkvaliten. Det blir ju lite mera jobb med att få allt synkat, några löser det med att alla kör en gemensam nedräkning och sedan en klapp med händerna, så att det finns ett snabbt ljud att utgå ifrån i varje ljudfil, som sedan klipps bort.

  Jag skulle ju gärna önska att herr Brunlöf deltager lite mer än vanligt kanske :), nu när han har börjat spela igen.

Skriv en kommentar