Nästa veckas Svamppod blir lite speciellt. Vi befinner oss i semesterperioder och stora delar av ordinarie pod-crew är borta på semester lite här och var. Avsnittet kommer därav bli lite annorlunda, med endast två personer vid mickarna. Lyckligtvis är detta en duo som gjort en hel del podcast tillsammans tidigare; Anders och Samson.

Förutom att prata om veckans nyheter eller Samsons obligatoriska indie-titel så vill vi nu också passa på att djupdyka lite mer i Anders projekt, #1år0spel. Mycket tid har gått och inte allt för många dagar återstår av Anders spelfria år och vi vill därmed bjuda in er till att ställa frågor till Anders.

Skriv din fråga eller tanke i en kommentar i det här inlägget, eller maila till svamppod@svampriket.se så kommer Anders besvara era frågor så gott det bara går i avsnittet. Och har ni andra synpunkter på podcasten eller hela sajten Svampriket så är ju givetvis de välkomna också!

Hoppas ni har en fin sommar med lite skön ledighet därute. Vi hörs, på tiiiiiiiisdag!