Det här är ett öppet brev tillika önskelista på saker jag önskar att få se i Metal Gear Solid V: The Phantom Pain. Jag resonerar som så att om vi nu ska få rida häst så kanske du även känner dig öppen för att ta in andra ”nya” intryck och idéer.

Batwing

En Batwing (eller glidmantel)

Häst i alla ära, men vad är bättre än att rida? Flyga såklart, så titta närmare på Arkham-spelen och lär dig något. Förväntar mig en Batwing med inbyggt stealth-läge och kamouflage, och om det känns för mycket utanför pappkartongen så kan väl Snake åtminstone få en mantel att glidflyga med? Allt annat känns bra snålt…

KompanjonEtt flickebarn till kompanjon

Snake är en stor, muskulös man som låter som om han ätit treans sandpapper till frukost sen pubertetens början, och vad behöver en sån man? Jo, en liten tjejkompanjon, ett oskuldsfullt och gärna brunhårigt flickebarn som han kan ömsom beskydda och använda som vapenhylla och förbandslåda. Hon ska vara så charmig att vi bryr oss mer om henne än Snake och hon ska få våra ögon att tåras och hjärtan att blöda.

TwisterNaken manlig Twister

Det här med fanservice har du alltid varit fin på, och nu när killarna får sitt lystmäte i Quites knytbikini och trasiga strumpebyxa (gör ge killar lite T&A och de är nöjda!) så måste jag ju fråga vad du har i beredskap för oss tjejer? Nog för att en hjulandes, naken Raiden var som julafton och födelsedag samtidigt. Så var det då men nu är nu.
Här kommer min nästa idé; eftersom tokiga minispel har förekommit i dina spel förut, varför kan vi inte få ett sådant med temat ”Twister”. Plocka ut en sisådär tio av dina manliga karaktärer och låt dem spela sjuttiotalsklassikern Twister, kanske i bara underbyxor och kängor? Låt det bli militär ormgrop nere i gillestugan, så får äntligen vi tjejer PRECIS det vi vill ha!

Tack på förhand Kojje och hoppas helgerna blir trevliga!

XOXO Anna på Svampriket