Tillslut är det dags. 2013 års bästa spel ska utses. Vägen dit är lång och diskussionerna blir många. Först ska de 25 spel som vi gemensamt nominerat bli endast tio, sen ska vissa underkategorier utses och slutligen, lagom till att energin i oss börjar svikta, utser vi gemensamt Svamprikets topp 10 under 2013. Vi är totalt sex personer som gör detta. Och vi håller låda i över fyra timmar. Mycket nöje!

Listan, i textform, kommer på fredag.

OBS! Avsnittet har en stor spoilervarning för flera av de spel som diskuteras. Listan av spel som kommer avhandlas läses upp i början av avsnittet.

Precis som förra avsnittet så dras vi med lite tekniska bekymmer under detta avsnitt. Detta innebär att ett vis bakgrundsbrus finns med i bakgrunden på sina ställen. Vi ber om ursäkt för detta och lovar att ha det åtgärdat till nästa avsnitt. Hoppas ni kan ha överseende med detta även denna gång.

Avsnitt 60: Special – GOTY 2013