Information

Svamppod Bonus – nu för alla!

Under sommaren 2012 så sträckte vi ut en hand till er om att sponsra oss med lite pengar för att skapa Sveriges bästa spelpodcast. Ni svarade med rungande 26015kr och podcasten Svamppod föddes. Till de backare som skänkte oss pengar så skapade vi en bonuspod som sen löpte fram till hösten 2016. 100 avsnitt blev det och vi tog sen beslutet att uppdraget var uppfyllt och bestämde oss för att släppa arkivet fritt.

Bonuspodden är inte listad på iTunes eller andra podplatser utan du behöver lägga till den manuellt.

Adressen är https://goo.gl/h9baQk

Några exempel på hur du lägger till prenumerationen:

iTunes

Gå in i affären (store) och klicka på File och sen Subscribe to podcast.

Fyll i länken i rutan som kommer upp. Klicka till sist på uppdatera (cirkelpilen) och senaste avsnittet bör dyka upp. Vill du hitta de äldre avsnitten så klicka på Old episodes uppe till höger.

Apple Podcasts

Välj My Podcasts nere till vänster, dra skärmen nedåt så sökfältet kommer fram och sök på adressen så kommer programmet fråga om du vill lägga till den.

Övriga appar

Ungefär samma förfarande kan du använda i nästan alla podcast-appar, oavsett om det är Apple, Android eller på en dator. Du kan till och med klicka på länken i en vanlig webbläsare, även om det inte är en så smidig lösning. Får du det inte att fungera så skicka ett mail till tobbe@svampriket.se så hjälper han dig.

Kommentarer

 1. Tensora skriver:

  Så hur gör man för att skänka det lilla bidraget då?

 2. Kletet skriver:

  ÄNTLIGEN!

  🙂

 3. Raleishi skriver:

  Det står ju där själv har jag bidragit men 50kr till dem idag så snart har jag också Bonuspodden

 4. Reless skriver:

  Så mycket att backtracka…mmm 🙂

 5. Bokbindar Anton skriver:

  Det här låter ju fantastiskt. Det är ju mer än en gång man har suttit där och önskat att man hade fått höra vad som försegår i bonuspoden. Fint initiativ för oss som kom hit när tåget redan hade gått.

Skriv en kommentar