PowerPlay

Del 10: Sadist-Luigi

PowerPlay är en videoserie där Anders, och även ni tittare, ger Tobbe spelutmaningar att klara framför kamera. Nytt avsnitt varannan fredag och var tredje avsnitt live. Har du missat tidigare delar så hittar du dem HÄR.

Säsongens första live-avsnitt av PowerPlay är över, missade du det kan du här se Tobbe ta sig an Lost Levels från Super Mario All-Stars, under en timme. Skrik, ångest och kärlek utlovas.

Kommentarer

 1. Peter skriver:

  Hur kan ni lägga PP samma dag som Days Of Future Past har premiär?
  Anders, jag trodde du gillade superhjältar?! Jag trodde du förstod. Varför gör ni såhär mot mig?
  Hoppas tekniken strular *fnys*

 2. Gazimaluke skriver:

  Takashi Tezukas Super Mario Bros. 2 är ju en kavalkad i frustration. Tacka vet jag Kensuke Tanabes Super Mario Bros 2. Kan vi inte skilja dem så framöver? Tezukas och Tanabes SMB2?
  Lycka till för fan 🙂 Hoppas jag hinner titta in.

  Trivia: Deras karriärer korsades i Zelda: A Link to the Past och Link’s Awakening. Tezuka var director på båda och Tanabe skrev storyn i dem.

 3. grillchirre skriver:

  Som jag har suktat efter ett nytt avsnitt, härliga fredag!

 4. Ruben skriver:

  PowerPlay gör sig bäst när det är live and direct. Härliga, härliga fredag.

 5. Bubbowie skriver:

  Jag har just avnjutit min första livesändning av powerplay och jag mår bara så gott. Tusen jävla miljoner tack för att ni finns.

 6. Quid skriver:

  Grymt bra underhållning, spännande var det också!

 7. Dann skriver:

  Riktigt kul avsnitt! Visste inte om att värld 9 fanns!?! Trots att detta är ett av mina favoritspel. The more you know 🙂 Fortsätt så här!

 8. Iron-Manne skriver:

  Tack ännu en gång för ett bra avsnitt, det är alltid ett nöje att titta på er. Ett tips till er och något som jag gärna hade velat se genomspelat är ett par disneytitlar, kan ju vara ett trevligt temaavsnitt med exempelvis Darkwing Duck, Chip N Dale – Rescue Rangers och Duck Tales under timmen. Tror det hade varit en riktig nagelbitare men ingen omöjlighet för Tobbe. Även om långspelen som Megaman eller Ghost and goblins faller mig mycket i smaken så tror jag detta hade hållt ett högt underhållningsvärde.

  Åter igen tack för en underbar show, ni är så jävla bra!

Skriv en kommentar