Vi har kommit till det sista avsnittet för säsongen av Svamppod Fyrkant. Och chefredaktören försover sig och kommer sent till festen. Så det kan gå. Men det hindrar inte Ludde, Sandra och Peter att hålla låda ändå, och Peter delger sina upplevelser från Destiny-alphan och Battlefield Hardline-betan. När Anders väl vaknar till så fortsätter de tillsammans summera spelhalvåret och den andra säsongen av Svamppod, som har varit väldigt händelserik. Håll till godo!

Som deklarerat i tidigare avsnitt så går nu Svamppod på en liten semester och återkommer i september. Men podetern kommer inte att eka tom under dessa nio veckor. Istället kommer ni få ta del av Svamppod Sommar, där ni kommer få lära känna redaktionen på Svampriket mer. Väldigt avskalat, väldigt ärligt och väldigt naket. Hoppas det uppskattas.

Avsnitt 81: Destiny-alphan, Battlefield Hardline-betan, halvårs-summering & Säsongsavslutning