Gästvideo

Dokument NES

“Dokument NES” är en dokumentärfilm om Nintendo och Nintendo Entertainment System. Du kommer få följa Nintendo från början fram till framgången med Famicom och NES. Berättelsen om hur Famicom kom till och personerna som bidrog till att göra 8-bitseran till en guldepok för Nintendo.

Video av Stefan Gancer

svampbild[1] Stefan är förutom spelnörd också kreativ och tycker att naturvetenskap är något av det mest intressanta som finns. När jobbet på plastfabriken inte tar upp tid så pratar han i podcast och gör videos med kollegorna på Videospelsklubben. Den gamla grå lådan anser han är den bästa spelmaskinen genom alla tider, kanske mest baserat på nostalgi och på att det var där intresset började.

Kommentarer

  1. Christian Svedin skriver:

    Mycket underhållande. Lite hoppig mellan årtalen ibland men bra i det stora hela rekommenderas varmt för de som är intresserade av Nintendo och spel historia.

    Mvh
    Yakumofuji

  2. Björn skriver:

    Mycket bra!!

Skriv en kommentar