Hurra! Äntligen är det dags för alla spelnördars höjdpunkt på året – E3! Under denna vecka kommer det mesta som publiceras på Svampriket handla om E3 på ett eller annat sätt. Vi är taggade till tänderna, och hoppas ni är det också!

Veckans avsnitt av Svamppod Fyrkant kommer försenas denna vecka och släpps på fredag morgon, med våra samlade intryck från årets E3-upplaga. Men vi vill givetvis också veta vad ni tyckte, så se till att lämna en kommentar eller skicka in ett mail innan Onsdag kl. 18:00.

De stora konferenserna kommer ni kunna se direkt här på Svampriket via Twitch. En eller flera från redaktionen kommer sitta med under alla stora presskonferenser. Via bilden i sidospalten hittar du enkelt till både stream och chatt. Chatten finns tillgänglig under hela veckan men kommer troligen vara som mest aktiv under konferenserna.

Är minnet inte med er riktigt kan man enkelt nå sidan med stream och chatt via adressen: svampriket.se/e3

Nedan ser ni hålltiderna som gäller för er som vill se spelen vi ska sukta efter en tid framöver och samtidigt mysa tillsammans med oss svampar och resten av communityt.

Måndag

18.30 Microsoft
21.00 EA

Tisdag

00.00 Ubisoft (natten till tisdag)
03.00 Sony (natten till tisdag)
18.00 Nintendo

Glad E3 på er!