Nu är vi där igen, det svider i magen av 5:2-dieten och för många koppar surt kaffe och det svider i halsen för att du hatar, hatar, HATAR omklädningsrum, men nu har du lovat att gå det där crossfit-passet från helvetet i snart en månad men inte kommit iväg, och doftkombinationen liniment-svett-gummimattor gör att ångesten har börjat riva i hals och bröst – eller så är det bara hungerskänslor – och ovanpå det är det trädgårdsdag på dagis imorgon och närvaron verkade inte precis vara valfri och träningsvärken kommer vara brutal och sen är det alla de andra självgoda, tävlingsknarkande föräldrarna som ska skryta om hur just deras telning minsann var blöjfri och torr redan innan den lämnade livmodern, och det blir så jäkla oroligt i kroppen, för Viktor klarar fortfarande inte av att säga till i tid, han måste vara sist på sin avdelning…

Kom. Vi knäcker några banor i Guardian of the Light. Jag vet, vi körde fast på det där bombpusslet med jättestenarna sist, men den här gången tar vi det.

Nu står du där igen, och det där förbannade larmet som alla andra skaffat och som man bara måste ha om man ska kunna känna sig trygg och stänga allt farligt ute är så förbannat effektivt  att det även stängt dig ute från ditt eget hus, och det tjuter på rätt så förbannat bra eller hur, och koden är som bortblåst medan paniken jobbar sig upp genom skallen och batteriet är dött i telefonen, och får du inte tyst på det snart så blir det antingen att ta till lipen eller börja hiva ner de ganska nya trädgårdsmöblerna och det helt nya gasolgrillen – som du ändå inte ville ha egentligen – ner i den inte alls så nya badtunnan, men du gör nog ändå hellre det än går över till granngubben och ber om hjälp en gång till, för du vet att hans stöddiga tilltal kommer hålla dig vaken halva natten och bara inte hunden får panik där inne i huset och kissar där snickarna håller på att bygga bastun…

Kom. Jag har HD-utgåvan av PixelJunk Monsters på nerladdning, den är precis klar nu, och du kan få loota så dansar jag upp tornen.

Nu känns det faktiskt inte alls bra, du har ett Singoallakex i ena handen, för Ballerina tog slut innan du kom fram till fika-bordet, och kaffe i andra handen i en onödigt mjuk plastmugg, för där såg inte ut att finnas något te och du vågade inte fråga, och det spelar ändå ingen roll för just nu verkar du ha glömt hur man tuggar och sväljer, och mötet med Hyresgästföreningen har bara kommit halvvägs och sambon vägrade så du fick gå själv, otroligt nog är luften här inne nästan lika dålig som stämningen, och alla i rummet har nyare och framförallt helare mobiler än du, men det spelar ingen roll, ingen tittar på din mobil eftersom alla, ALLA måste ha sett att du har udda strumpor vid det här laget, och vad är det för jäkla rum de hittat där man inte kan ha skor på sig, det här är inte Kyrkans Barntimme för fan, så pinsamt med udda strumpor när de snart ska prata tvättstuga och förresten tror du inte din sambo är speciellt kär i dig längre…

Kom. Vi kör Resident Evil 5 en stund, du kan vara Chris och jag är Sheva. Gå före du, jag täcker dig.