Nu är det väldigt nära. Denna lördag, den 31:a januari, kommer vi i redaktionen att spela in avsnitt nummer 100 av vår podcast Svamppod, live inför publik. Detta spektakel äger rum på Gula Villan i Stockholm, och givetvis hoppas vi att se många av er där. Biljetter finns fortfarande kvar!

Biljetter

Efter att vi nu bekräftat trycket efter biljetter så har vi fattat beslutet att släppa några fler biljetter i dörren, om ni har svårt att säkerställa att ni kan komma loss denna lördag. Dessa biljetter är i begränsat antal, så vill du garantera din plats i publiken så är fortfarande förbokning det säkra alternativet. För att förboka er plats kontaktar ni tobbe@svampriket.se och inväntar ytterligare instruktioner. Priset är som vi tidigare informerat 100 kr för att hjälpa till att täcka lokalkostnaden.

Lokalen

Svamppod 100 äger rum på Gula Villan som ligger på Stockholm Universitets Campus, fem minuters promenad från tunnelbanan. Eftersom det kommer säljas alkohol under kvällen så är åldersgränsen 18 år. Legitimation kommer kontrolleras i dörren, samt en checklista över förbokningarna. Dörrarna öppnar vid 18:00.

Reser ni till Gula Villan via bil så är adressen: Svante Arrhenius väg 33, 114 18 Stockholm. Notera dock att parkering i närområdet kan vara problematiskt.

Här nedan ser ni en karta över hur ni tar er från T-banestationen Universitetet (röd linje, mot Mörby Centrum) till Gula Villan:

Mat och dryck

Många har frågat hur matutbudet ser ut i lokalen. Vi kan bekräfta att en enklare nachotallrik kommer finnas tillhands för de som är hungriga, men vår rekommendation är att se till att ha något i magen innan ni anländer.

Som vi informerat om tidigare så kommer det säljas alkohol i lokalen. Öl, cider och vin kommer finnas till försäljning till bra priser, samt en specifik spritsort som trogna lyssnare av Svamprikets podcasts säkert kan gissa sig till.

Baren tar endast kontanter så sväng förbi en bankomat innan ni kommer

Ingen egen alkoholhaltig dryck får medtas in i lokalen.

Övriga frågor

Ni har säkert fler frågor och funderingar, lämna i så fall en kommentar här nedan. Vi besvarar dem så snart vi bara kan.

Vi hoppas på en bra uppslutning, trevligt umgänge och en toppenkväll. Välkomna!