Med näst intill hela redaktionen på plats så satte vi då igång med det första avsnittet Svamppod för året, tillika vårt 100:ade avsnitt. Live från Gula Villan i Stockholm. Efter premiärnerverna släppt körde vi igång med spelintryck från spelen vi spelat under vårt uppehåll, följt av ett gästande av två gamla Svamppod-ikoner. Detta följdes av den stora finalen i Spelmusik-Jeopardy, och till sist en Q/A tillsammans med publiken på plats.

För oss på redaktionen var det en fantastisk kväll, inte bara inspelningen i sig utan hela kvällen som helhet. Vi hoppas kunna erbjuda något liknande i fortsättningen. Tack för att ni kom och gjorde kvällen fantastisk.

Eftersom detta var en live-inspelning och allt spelades in på samma sätt så ligger ljudnivåerna lite knas här och där. Vi hoppas det är något ni kan ha överseende med.

Vi lyckades även med konststycket att spela in video från avsnittet så här kommer det, helt oklippt:


Hämta här