Ludde och Glenn har med sig celebert besök i form av den gamla spelpoddarräven, tillika numera röstskådisen, Christian Hedlund. Det blir snack om Andys Dinosaurieresa, Sonicfilmen, varför Martin Stenmark inte sjunger i Bilar 2 samt när Tony Irwings advokater hotfullt närmat våran gäst. Vi får en inblick i skillnaden i att röstskådespela i spel, filmer baserat på spel och i helt vanliga teveproduktioner. Spelat spel har vi också, det blir Rally i ”WCR 9”, multiplayermys i ”It Takes Two” och en lite retrovurm med ”PC Engine Core Grafx 16 Mini”. En rikitgt matigt spelpodd med andra ord. Avslutar gör vi med med några minuter teaser av veckans Adelpodd AFK om nya Mortal Kombatfilmen!

 

Ladda ner avsnitt (Förlåt Quid för att denna länk strulat så senaste veckorna :´(

Länk till Christans Youtube-kanal finns här!