Quicktitt

Axiom Verge

Kanske den sjutte Quicktitten på Svampriket senaste dagarna, men på ett ack så bra spel. Saknaden av att kunna sänka in-game ljudet och framförallt musiken är en av spelet få svagheter, vilket märks i videon. Hoppas ni kan höra i alla fall större delen av min pratiga presentation av ett av de bästa metroidvaniaspelen på säkert 10 år.

Kommentarer

 1. Samson skriver:

  Peter: Du kan sikta i 8 riktingar, inte 6. (snett ner fram o bak glömde du). Also: en av axelknapparna “låser” dig så du står still och kan sikta utan att Trace rör sig.

 2. Nicklas Pajlen skriver:

  Alla quicktitts du gjort på senaste tiden har fått mig enormt peppad på att spela spelen. Jag har köpt Bloodborne, Pillar of Eternity hittills och är fan nära på att skaffa mig Axiom Verge nu också. Jag har ju varit inne på att köpa spelen innan men det är dina quicktitts som fått mig att tillslut att ta beslutet att köpa dom.

  Nu måste jag bara säga upp mig från mitt jobb bygga en Nerd-Cave och lämna resten av livet nån annanstans så jag får tid att spela alla spel jag har.

  Tack så mycket Peter “Quicktitt” Ahonen ;D

  • Peter Ahonen skriver:

   Hej!

   Verkligen skitkul att du gillar mina videos. Känns lite svamligt till och från men många gillar väl det också!

   Ska se till att spela in en till snart, så du måste spela ännu mer. MOAHAHA!

Skriv en kommentar