Videorecension

Mad Max

Ludde kör runt i ett ödelagt australien och härjar. Men det är högst oklart vad han egentligen om tycker om att göra det?

Kommentarer

 1. Bubbowie skriver:

  Jag köpte spelet på releasedagen och har haft väldigt roligt med det. Mitt största problem med det är att storyn var ganska kort jämfört med hur mycket det finns att samla. De har verkligen fångat känslan från filmerna och det väger tungt för mig. Jag har aldrig haft svårt att bestämma vad jag tycker. Det är kanonbra så länge det varar.

 2. Quid skriver:

  Jag är otroligt kluven ang. detta spel, har spelat ca. 12 timmar nu och det känns inte som om jag har kommit någonstans alls. Man åker runt, krockar lite, boxas och plockar skrot. Det som jag trodde skulle vara ett problem, bensinen, är inget problem alls, istället är mat och ammo som ställer till för mig. Jag vill fortsätta ett tag till, fast ändå inte, jag vet inte ens om jag har roligt…

 3. Tuffa Killen skriver:

  Detta kan vara det bästa jag hört om ett spel 🙂
  “Nu är det bättre än mediokert, men det är absolut inte jättebra. Förutom ibland, då är det bäst, men sen så blir det sämst.”

  De borde skriva det citatet på förpackningen, bredvid några andra utdrag ur rescensioner 🙂

Skriv en kommentar