Imorgon klockan 10 öppnar Spelhjälpen upp portarna. Från Svampriket är det jag och Anders som är inblandade i projektet och det lär bli 24 intensiva timmar, på många sätt. Även om det är den bakomliggande tekniken jag mest fokuserat på så finns det flera punkter jag själv ser fram mot lite extra från streamen.

rev

En gång i tiden hade Victor och Björn ett hem på Svampriket men står idag stadigt på egna ben. Vi har ju alla sett dem klara en ganska stor hög spel av varierande svårighetsgrad; det vi inte sett är de spela igenom spelen live, utan klipparbete. Det ska bli intressant att se dem gå in på Power Play-territorie, fattas bara en Anders som tjatar extra mycket under de svåra partierna.

unr

Jag, Anders och Peter satt tillsammans i min soffa och blev frälsta av en skakig svensk under senaste E3. Ett så genuint framförande var otroligt skönt att se bland allt glam och glätt, att sen spelet ser mysigt och intressant ut gör ju allt såklart ännu bättre. Jag är jätteglad att vi lyckades få dit honom och hoppas verkligen spelet är så bra som det ser ut.

rr

Anledningen till att mitt liv ser ut som det gör nu, med vänner och alldeles för många hobbies, kommer från den här podden. Det är mer än tre år sen finalen nu och även om jag träffar Anders och Samson regelbundet så är det väldigt speciellt när de drar på sig Retroresan-hattarna åter igen. Spelet i fråga ser ut att bli det bespottade Super Mario Sunshine och frågan är om vi kan få en ny fiskgratängpizza; oavsett betyg vet vi ju dock att målet är ingenting, resan är allt!

ds

Jag som nybliven Dark Souls-spelare blir bara mer och mer investerad i Froms värld. Det här segmentet har dock en lite mer humoristisk touch då två vana Souls-spelare tar sig an en bokstavligen blind spelning; ögonbindel på personen med handkontroll och en guide som lär vråla ”blocka!” alldeles för många gånger.

Givetvis finns det mycket annat på schemat som ni kan hitta HÄR. Hoppas du kikar in på lördag och skänker en slant!