UPPDATERING:
Streamen är över och finns arkiverad på Youtube, beskrivningen där har tider för när varje spel börjar.

—–

En gång om året samlas Svamprikets hjältar, nya och gamla, i en festival för att hylla sina förfäder och gudar. Storsvampen tillbes med tv-spel, festmåltider och rusdryck i dagarna tre varpå hjältarna sedan är med god moral och stärkta att fortsätta med spelårets prövningar. Det här året inträffar det stora svampmötet den 15:e till den 17:e Januari, alltså redan denna helg.

Och vet ni vad, kära vänner. Det blir spelstream från 19:00 lördagkväll tills vi får nog!

Vi kommer spela en uppsjö (vad är det ens) titlar och hoppas att alla tio redaktionsmedlemmar ska hinna spela något. Många förslag ligger på bordet och vi gissar att det kommer att freestylas en hel del, men ett axplock är:

  • Ludde och Tommy ska lära sig spela Trojan på NES. Mentor är Tobias
  • Crypt of the Necrodancer, aka Niklasdancer.
  • ICE HOCKEY-TURNERING PÅ NES
  • Anders har utmanat Tobias på en Tekken-duell. Format och version oklart.

Sen kan ju vad som helst hända. Vi kanske tar requests? Tommy kanske fraggar som en boss i UT4? Linus kanske liveförklarar Beginners Guide? Vem vet, vi kanske till och med gömmer oss för den fruktade strutsen i Wii U Party.

TV-spel blir det i alla fall, hela kvällen. Och vi vill såklart att ni finns med oss. Vi kommer streama direkt till vår Youtube-kanal som ni hittar på Youtube.com/Svampriket.

Alltså, ställ era klockor på lördagen den 16 januari, klockan 19:00 för att se hela Svamprikets redaktion streama spel!