Usch. Återigen en sån där recension. En sån där tråkig, intetsägande, mellanmjölksrecension som inte kommer säga knappt någonting spännande eller intressant. Jag har spelat Plants Vs. Zombies Garden Warfare 2 och jag tycker näst intill ingenting.plantsvszombie3

Nej, spelet är inte dåligt. Spelet är från och till skoj, men inte inte så skoj att jag skrattar eller knappt ens ler. Spelet är också ganska tråkigt rätt ofta, men inte så tråkigt att jag gäspar eller vill kasta kontroller omkring mig. Garden Warfare 2 är inte speciellt bra, det är inte heller speciellt dåligt, det hamnar precis mitt emellan alla mina känslor och tyckanden.

Så vad gör jag?

Antingen berättar jag om spelets alla funktioner, dess grafik, spelbarhet och karaktärer. En, vad GamerGateare skulle kalla, objektiv recension. Mitt största problem med detta är att jag inte ser poängen. Hur spelet objektivt fungerar är inte information jag känner mig speciellt sugen på att redogöra för, jag vinner inget på det, det blir en tråkig och intetsägande recension. Läsaren, du, vinner inte heller något på det, hur spelet de facto spelas beskrivs bättre på säkerligen minst tusen andra ställen.

Istället så tänkte jag recensera något annat mellanmjölkigt. Varför inte mellanmjölken i mitt kylskåp, en annan vara som jag tycker obefintligt lite om.

Mjölken, i paketet gjort av tetra, har en blåaktig ton i sin vita färg och kommer från en gård någonstans i Sverige. Paketet innehåller en liter av vätskan som från början anpassades för kalvarna, kons ungar, men nu istället till stor del säljs till oss människor. Ett faktum som veganer jorden runt ställer sig emot. Förpackningen är utrustad med en skruvkork för att enkelt komma åt mjölken inuti, detta innebär problem för mig som miljömedveten latmask. Kartongen och plasten måste skiljas på innan återvinning, ett problem långt över min prestationsförmåga.

Mjölken kan användas i ett stort antal maträtter, för att inte tala om chokladdrycker, men den maträtt jag finner passar bäst med mjölk är Pannkakan. Pannkakans lena, om än lite svedda, yttre lyfts ypperligt fram med mjölkens subtila smaker. Lägg till på det en rejäl klick jordgubbssylt så har du en riktigt… inte alltför jättedålig (eller bra) maträtt.

Sådär ja. Dumheter på löpande band. Tack för mig (och förlåt).