Download or die! Skådeplatsen är Seattle, året är 2050 och alla talar Svenska! Ganska precis en månad försenade sätter sig äntligen Anders och Samson ner och grundar över vad de egentligen tyckte om den gamla Super Nintendo-spelet från 1993. Kan man göra allt med en låtsasmus? Passar orcher och vampyrer in i ett cyberpunk-spel? Och gillar Beam Software introt i sina låtar extra mycket? Vi försöker svara på dessa och många andra frågor så gott det går. Och givetvis babblar vi på om en massa annat också.

Sagostunden ligger dock numera på is och kommer formas om framöver. Anledningarna till detta är många och tas upp i avsnittet. Vi hoppas kunna återinföra sagostunden i podcasten senare i höst, men just nu vågar vi inte ge några löften.

Länkar

Hållplatserna i avsnittet:

00:31:38 – Lyssnarbrevssäcken öppnas
01:27:53 – Månadens spel: Shadowrun
03:00:08 – Musikpaus
03:09:35 – Månadens lista: Spelvärldens bästa Cyberpunk-tolkningar
04:26:58 – Nästa spel: ???
04:41:09 – Outro


Hämta här

[poll id=”12″]