Svamppod <3

Svamppod Hjärta Dark Souls 3: Avsnitt 5

Tobbe och Bob springer vidare genom underjordiska eldgrottar till kyliga tinnar och torn.

Hämta här!

Kommentarer

 1. Linkan skriver:

  Tjabba.

  Ni nämner Anri of Astora halvägs in i podden.
  Och henne kan man möta i catacombs. En gång i början efter bron där den osynliga skellet rullaren är. Sen andra ggn vid hängbron om man tar den vägen Bob tog upp till höger. Hon frågar om Horace som är borta. Han är i ett litet rum nere i Smouldering lake. Tror Tobbe vart där och slagits mot han redan… när man dödat han så kn man leta redan på Anri vid hängbron och prata med han/hon. Men man ska inte säg att man sett och dödat Horace.
  Efter man gjort detta är hon/han i lilla kapellet i Irrithyl. Därför har ni läst om en npc vid denna bonfire. Men för att få det riktiga slutet som denna questline är involverad i så måste man ha levlat upp 5 ggr hos Yoel innan han dog.

  Och det kostt bara en Pale tounge för att specca om inte fem som ni sa tidigare. Men man kan bara göra det 5 ggr per karaktär genom en genomspelning.

Skriv en kommentar