Twitch

Tobbe spelar Dark Souls 3 – del 10

Efter en veckas uppehåll är det åter dags för mig att fortsätta i Dark Souls 3. På onsdag kl 19 hoppas jag ni följer med i chatten, det börjar ju ändå kännas som att det drar ihop sig för askbeklädde Rawger Claymoor.

Kommentarer

 1. Linkan skriver:

  Tjabba.
  Såg att du ska streama nameless king idag måndag 14/8.
  I första stadiet så försök tvåhanda vapnet för att nå högre, som på cursed rotten tree. Så går du mot huvudet. Varje gång fågeln lyfter så hoppa undan ifall den försöker elda upp dig.
  I andra stadiet så var cool och vänta på öppningar. Han brukar kunna göra typ 3 attacker och efter det finns det en öppning för max två slag. Sen är det rinse and repeat.

  Sitter och lyssnar på hjärta dark souls 3 avs. 4 nu.
  Hollow mekaniken är en del av ett endning av 3. Och det involverar Anri of Astoras quest line bland annat. Tror det är bättre att ni läser om det i efterhand för jag tror ni spelat för långt redan mot vart ni är i podden.

  Hoppas jag kan titta ikväll när du piskar nameless.
  Önskar dig lycka till!
  (Heter Lindkvist121 på twitch)

  • Tobias Andersson skriver:

   Första fasen har jag bra koll på nu och andra fasen känns mycket som att jag bara behöver nöta hans mönster så jag kan lita på min dodge. Planen är ju att jag ska ta honom ikväll så jag kan börja med DLC på onsdag, men vi får väl se 😛

Skriv en kommentar