Svamppod

Svamppod 201: Niohundra Timmar

Glenn, Matilda och Jeppe river av säsongens första ordinarie avsnitt. Det är lite ringrostigt ibland, men det pratas i alla fall om inte mindre än örtitusen spel!

 

Ladda ner avsnitt

Kommentarer

 1. Magnecyl skriver:

  Jag tycker det är snudd på tjänstefel att hela svampriket ignorerar Destiny 2. Visst ni är relativt alternativa i er spelrapportering men att inte recensera eller ens nämna ett av årets största spelsläpp känns lite konstigt.

  Jag trodde att ni skulle diskutera det här eftersom det har varit ett litet podduppehåll men istället lades det mycket tid på spel som väldigt få spelar eller ens är intresserade av. Det är kul när små titlar diskuteras också men i min umgängeskrets är det ENDAST Destiny 2 som spelats senaste 2-3 veckorna.

  Spelet har fått väldigt bra recensioner. Är det någon av redaktionsmedelmmarna som spelar? Annars lär det bli totalt ignorerat på GOTY-podden.

  I övrigt får jag säga tack för en i det stora hela underhållande podd. Jag har speciellt uppskattat Tobbes årspoddar under sommaren (eftersom jag är gammal nog att ha spelat under dessa år).

  • Tobias Andersson skriver:

   Vad jag vet så är det Peter som är intresserad av Destiny på Riket (jag själv brände mig på ettan och är inte intresserad) och han kommer spela på PC så invänta det släppet innan du dömer oss 🙂

  • Ludde Lundblad skriver:

   FYI så pratar Glenn om Destiny 2 i avsnitt 200. Sen kommer det komma mera Destiny-content på Riket vad det lider.

  • Niklas Sintorn skriver:

   Ja, Glenn snackar Destiny 2 i Svamppod 200 och sedan är vi flera (åtminstone jag och Peter) som sitter och väntar på att få spela röven av PC-versionen. Så tycker att du är lite ute och cyklar när du säger att vi ignorerar det.

 2. Magnecyl skriver:

  OK! jag ber om ursäkt att jag valde att säga att ni ignorerade spelet. Det kanske var fel ord. Jag lyssnade faktiskt aldrig på 200 (eftersom det var LIVE och jag trodde ni mest tävlade, lajjade mm), det får JAG skämmas för (Jag har lyssnat nu och han sa faktiskt att han gillade det men inte mycket mer).

 3. Carlen skriver:

  Lite gnäll (som iofs kommer lite sent) angående pCars 2. Assetto Corsa är just nu de mest realistiska racing-spelet på konsol, de är de flesta sim-racing människor överens om. Forza är så kallad “sim-cade”, Assetto Corsa går under simulator, och pCars 2 hamnar mellan Forza och Assetto Corsa. Och ja, rFactor brukar kallas de mest realistiska spelet, framförallt 2an (finns ju tom med supertung variant som säljs till riktiga racingteam). Bra avsnitt annars, kul att bilspel får lite plats 😉 // Simulator-nörd 😛

Skriv en kommentar